Sunt constient de faptul ca pentru Roger a fost o performanta in sine calificarea in semifinal, dar, simpatizand cu Federer, nu as putea sa spun ca Nadal a fost mai bun pe toate planurile. Oricum o victorie senzationala a lui Stan, chiar daca Rafa a fost accidentat.
Probabil vor fi cei mai buni sportivi, dupa parerea mea la masculin va castiga ori Nole ori Nadal, iar la feminin Williams sau Azarenka!
Salut! eu am facut tenis 8 ani deci din propria experienta iti spun ca vor exista surprize inca din primele fe ale competitiei. Lupta se va da intre Nadal si Nole. Federer numai poate iar Murray ai vazut ca si la Doha a fost eliminat in turul 2. La feminim probabil va castiga Williams, este mult prea puternica in momentul de fata. sa speram ca si Halep va ajunge in fazele superioare!
La masculin va câştiga Djokovic într-o finală cu Murray, după cei doi îi vor elimina pe Nadal şi Federer în semifinale.La feminin,în schimb, Serena nu va avea prea multe probleme, poate doar într-o finală cu Azarenka. Sper ca Halep să facă măcar un sfert de finală.La dublu masculin fraţii Bryan îşi vor mai adăuga un trofeu în palmares, la dublu fete Eranni şi Vinci par favorite, iar la dublu mix sper la o victorie al lui Tecău.
O zi bună.
Murray nu va ajunge in finala iar la federer nici in semi!
Federer poate că nu va ajunge în semifinale, acolo s-ar putea să fie un Tsonga, Ferrer sau Wawrinka, dar am un presentiment că finala va fi Djokovic-Murray.
Tsonga? ce sa caute acolo in semi vor fi nadal nole ferrer sigur
Tsonga este un jucător foarte bun,serviciu bun, veniri în faţă în momente de tensiune ale jocului, dreaptă şi rever excelente, de ce nu? Aaa, şi cum am putut uita de Del Potro?!
Eu am facut tenis si stiu din propria experienta cum stau lucrurile tsonga e bun cum zici tu dar e foarte inconstant del potro si el la fel. asta face diferenta dintre primii 10 si primii 4
Cibulkova,pentru ce a arătat până acum în turneu şi Nadal, păcat ca a fost eliminat Federer.
Banuiesc ca esti constient de faptul Nadal i-a fost mult superior lui Roger, atat fizic cat si psihic.
Corect. As fi ipocrit daca as nega superioritatea elvetianului. La fel ca vulpea cu strugurii. Cu toate ca Rafa s-a accidentat victoria lui Wawrinka a fost meritata.
Ibrahimovic întreabă:
Heart2014 întreabă: