Http://scoobysworkshop.com/abdominal-exercises/ uite, de pe site-ul asta am invatat eu cam tot ce stiu despre fitness. Daca stii engleza bine, uita-te si pe la alte categorii, vorbeste despre cum sa scapi de grasimea de pe burta, despre mituri etc., e foarte bun omu. Bafta.
Abdomenele nu te vor scapa de burta. Dar exercitiile cardio vor face asta. Gen 30 de minute pe zi alergat sau bicicleta, plus multa apa. Cat despre abdomene e asa: daca faci in fiecare zi cateva minute o sa ai un abdomen plat,
daca faci 1 data pe saptamana un program bine realizat de vreo 30-50 minute o sa ai un abdomen cu patratele. Dar acele patratele se vor vedea doar daca faci exercitii cardio. Bafta.
Http://scoobysworkshop.com/abdominal-exercises/ uite, de pe site-ul asta am invatat eu cam tot ce stiu despre fitness. Daca stii engleza bine, uita-te si pe la alte categorii, vorbeste despre cum sa scapi de grasimea de pe burta, despre mituri etc., e foarte bun omu. Bafta.
Esti o fata frumoasa. Pentru a putea slabi trebuie sa mananci diversificat si sa faci sport (alergari 2 ore ). Cand mananci s.o iei mai usor cu painea )))