anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pentru Carmen Bruma!

Buna Carmen.
Am reusit performanta, am inceput din februarie sa am un stil de viata mai sanatos.Pana acum 2-3 ani eram o persoana sedentara, si incepusem sa iau in greutate mult ajunsesem la 80 de kg.Din februarie a acestui an m-am hotarat ca trebuie sa schimb ceva la mine si am inceput prin a face miscare gen: faceam abdomene/flotari/genoflexiuni, nu mai mancam dupa ora 7 seara. dulciurile erau o problema pentru mine si sucurile acidulate.Am renuntat sa mai beau sucuri acidulate,mai consum dar foarte rar,si dulciuri acum consum ciocolata neagra.M-am apucat si de sala, mai alerg si in parc.am reusit in aceste luni bune, am ajuns la greutatea de 68 de kg spre surprinderea mea.M-am cantarit acum 3 saptamani si ceva.Nici nu mi-a venit sa cred, am intrebat-o pe farmacista daca nu cumva cantarul e stricatlaughing).Eee acuma mai vreau sa dau jos maxim 2 kghappy, imi poti spune o metoda super rapida sa pierd intr-o luna 2 kg?

15 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am slabit fara sa tin un regim foarte strict, pur si simplu exercitii fizice si nu mai mancam seara.Mi-am dat seama ca am slabit cand am pus niste blugi care imi veneam strimti, daca ma aplecam mai brusc cred ca plesneau, acum imi vin largi, nici cu o curea nu stau pe minelaughing.

| mdaria a răspuns:

Cu o metoda super rapida nu cred ca ai cum. Important este sa continui ceea ce ai inceput. Este foarte important sa nu mananci seara ca sa nu-i dai prea multa treaba stomacului in timpul somnului. Continua cu miscarea si vei vedea rezultate. Daca vrei sa lsabesti repede 2 kg, poti incerca cateva zile sa consumi doar fructe sau suc de fructe si legume. Intr-o saptamana e posibil sa reusesti sa scapi de cele 2 kg. Daca ai un blender, iti poti face tot felul de sucuri - amestecuri de fructe cu legume. Acum cat inca gasesti la piata fructe de pe taramul tarii noastre happy

| Cosmin86 a răspuns (pentru anonim_4396):

"nu mai mancam seara", una din cele mai STUPIDE metode de a slabi

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Cosmin86):

Cum zici tu frate, nu degeaba de la 80 de kg am ajuns la 68 ca e o metoda stupida.Pai daca mananci seara dupa ora 7 si nu pana in ora 7, si mananci ceva consistent nu e bine, ca dupa e degeaba.

Poti ajunge de la 80 la 68 taindu-ti un picior. Ce conteaza ca mergi in scaunul cu rotila, metoda e "buna" doar ca ai ajuns la greutatea dorita, nu?

Nu am zis ca nu slabesti, am zis ca slabesti STUPID deoarece iti fortezi stomacul. Cunosc oameni care au ajuns la gastrita aplicand idei cretine de genul.

Gandeste-te LOGIC, a doua zi mananci la 8 dimineata sa zicem => 13 ore in care stomacul tau sta NEMANCAT.

Poti slabi sanatos, asta e tot ce conteaza.

anonim_4396

Eu nu mananc dimineata de la ora 8.Eu de obicei ma scol la 7 dimineata, pe la 8 imi beau cafeaua, si de abia pe la 10 ora 11 maxim mananc, dupa de abia pe la ora 4, si masa de seara o mananc pana in ora 7 si asta ceva foarte usor gen cateva felii de pepene, sau imi fierb un ceai daca am cateva piscoturi, daca nu doar un fruct sau daca nu am nimic de genul, zic pas.Am un organism rezistent, nici nu stiu ce e aia sa racesti, eu racesc cine stie cum o data pe an asa, am niste anticorpi destui de puternnicilaughing.

anonim_4396

Sau ma abtin de la a manca frate, e foarte simplu, un pahar de apa si gata, daca vrei sa arati bine faci cateva mici sacrificii.Eu de frica am inceput sa fac miscare, si sa slabesc.La un mic control de rutina la medic, sa-mi fac niste analize, printre care mi-a facut si cardiograma, am pus tot spitalul 'pe fuga' sa ma exprim asa.Si asta pentru ca imi iesise 300 + si ceva, zicea doctorul ala ce ai luat frate, etnobotanice, ai bagat in tine 4 redbull.M-a trimis in *** sa-mi fac si testul de dopaj, ii speriasem pe toti.Si de atunci de frica, oricum observasem si eu orice mica miscare ce o faceam simteam ca-mi iese inima din piept, 10 minute pe mers pe jos ma dureau picioarele.Acum pot merge si 3 ore nu am nimic.

"daca vrei sa arati bine faci cateva mici sacrificii", nu sacrificii RETARDATE de genul te abtii de la mancare.

Eu am slabit 18 kg mancand MAI MULT, doar ca mancare sanatoasa.

NICIODATA nu m-am infometat. Si NIMENI nu se abtine de la mancare, decat RETARDATIi.

ADEVARATUL sacrificiu trebuie sa fie sa CITESTI despre ce trebuie sa faci

www.getfit.ro -> pune mana si citeste

anonim_4396

Pai si eu mananc mancare sanatoasa, mananc fructe, legume multe.Doar ca nu mai pot sa mananc cum mancam mai inainte.Seara nu imi mai este foame, mananc un fruct si gata.

Mancare sanatoasa NU inseamna fructe si legume. Deci, dupa cum presupuneam, nu stii nimic.

Care sunt sursele tale de grasimi sanatoase? De proteine animale? de proteine vegetale? de carbohidrati de calitate? de fibre?

Fructele si legumele nici macar nu sunt la baza piramidei nutritionale, dar unii oameni le considera "alimentatie sanatoasa" laughing

anonim_4396

Mai mananc si cate un ou fiert, vara asta o singura data am mancat carne si asta de curcan, si mancare gatita cred ca in toata vara asta mama a facut de 2 sau 3 ori.In rest salate si fructe, pepene.Frate vara nu poti sa mananci mancare gatita sau in general multa mancare, e anotimpul in care fiind caldura trebuie sa mananci ceva usor sa elimini toxinele.Mananci vara tot felul de mancaruri gatite, si dupa toamna/iarna ce faci? te ingras la loc, si dupa din primavara o iei de la capat cu slabitul? la ce rost...

anonim_4396

De exemplu acum dimineata am mancat 2 felii de paine cu cascaval cu un castravete, un fruct si un pahar de suc de portocale naturalwinking.

1. sper ca paine integrala
2. mananca fructele intre mese. nu la sfarsitul mesei, nu la inceput. Deoarece fructele fermenteaza. La fel si sucul de fructe natural

Asta inseamna alimentatie sanatoasa pentru slabit :
http://www.getfit.ro/......abire.html

Eu in fiecare zi mananc : un tip de carne, un tip de peste, 2 tipuri de lactate, 3-4 tipuri de fructe, 2-3 tipuri de legume, 2-3 tipuri de verdeata ( in special patrunjel, cateva legaturi crude ), 1-2 gustari de grasimi sanatoase ( alune crude, masline, nuci, unt de arahide, etc. ), oua.

Am si zile fara carne sau zile fara oua. Trebuie sa existe un echilibru.

Dar nu poti toata vara sa nu mananci carne, peste, lactate, seminte ( nu ma refer la semintele la punga ).

anonim_4396

Da man e bine cum mananci si felul cum le combini, dar costa si e multa bataie de cap, si nu am timp sa stau pana le prepar etc.Asa ca mi-am facut eu singur un fel de regim/mancare care o pot manca si care nu e bigat in multe grasimi, ulei etc. Sper ca nu esti genul ala, cum am vazut azi la sala unde ma duc eu, era un tip bine facut, a dat comanda la pizza si a mai cerut nu stiu ce hamburgeri etc.Adica te duci la sala sa dai jos calorii, si pe partea cealalta le pui la loc.si dupa o iei de la capat, vii la sala tragi ca un nebun si la ce rost?

anonim_4396

Alune mananc si eu, lactate la fel.

Întrebări similare