Cu toti avem un piept frumos si patratele dar sunt acoperite de grasime, desi raspunsul este slabeste sa scapi de grasime ca piept frumos ai, flotarile nu slabesc
E ok si cu flotari, dar mai bine ar fi sa mergi la sala, si sa lucrezi pieptul din 3 unghiuri: orizontal, cap sus si cap jos, sa faci atat impins cat si fluturari.
Poti lucra pieptul acasa cu flotari, semiflotari, flotari pentru triceps (la scaun). Daca vrei sa-ti cumperi echipament, cel mai simplu e cu un extensor.
Te vor ajuta până într-un punct. Poți face flotări simple până la un moment când te vei învăța cu ele și va trebui să adaugi greutate ( flotări cu ghiozdanul în spate / vesta de greutați ) sau să schimbi progresia ( nu le mai faci simple, le faci pe un plan declinat, explozive, cu bătaie la spate, flotări arcaș, ș.a.m.d )
In opinia mea, poti face un piept frumos din flotari, dar nu impresionant, nu unul care sa iasa in evidenta. Cel mai bine il construiesti la sala cu ganterele la banca de forta. Insa daca nu vrei sa investesti bani ia in considerare ceea ce a spus user-ul TheBoyTheCool24 cu schimbarea progresiei, fa flotarile intr-un mod diferint.
Flotarile nu sunt nici pe departe suficiente.Pentru orice grupa musculara sunt necesare cel putin 3 exercitii diferite.
Da, flotările sunt foarte bune. Îți recomand să te uiți pe canalul ăsta de Youtube. Găsești acolo multe lucruri interesante legat de antrenarea întregului corp. Au videoclipuri cu explicații detaliate de la încălzire până la multe exerciții avansate și nu numai.
https://m.youtube.com/user/Calisthenicmovement
Am mai auzit la cineva chestia asta. Ideea e că nu doar slăbirea duce la o musculatură bună, care să iasă în evidență. Antrenamentul e baza. Nu ai cum să slăbești și după, ca prin minune, să-ți dai seama că ți-au ieșit mușchii de luptător în evidență. Dacă slăbești pur și simplu slăbești și ai să fi mai slab. Mușchii trebuie lucrați bine și inteligent ca să se dezvolte.
Faza e ca si eu am patratele desi am cu 23kg peste normal dar na burtica, am 30% grasime, trebuie sa am cam 10%, asta inseamna 20% de slabire, o fac pentru mine