| cosmin986522 a întrebat:

Pentru cei care se pricep la skandeberg.Am un coleg in clasa care are antrebratu mai scurt si incheietura mai mica ca a mea dar nu pot sa-l pun la skanderberg. El e mai mic si mai slab ca mine dar al naibi daca il pot sa-l pun si nu sunt singuru straight face

4 răspunsuri:
| MenInShadow a răspuns:

Nu conteaza inaltimea si daca este mai slab, atata timp cat are mai multa forta. Sunt oameni, a caror musculatura nu se dezvolta vizibil, insa au o forta destul de mare.
Si eu am un baiat la mine in clasa, mai scund, dar care pune si baieti de clasa a 12 ea...
Trebuie sa ai multa forta, si tu si ceilalti din clasa, forta in TOT bratul, nu numai in antebrat, si incheietura, baiatul ala mic si slab, le are, d'aia nu puteti voi sa-l dati.
Plus, ca conteaza si tehnica, nu numai forta brutawinking

| Mihai543215 a răspuns:

Ce a spus MenlnShadow, dar eu unu cand patesc asa fac foarte mult cu tata acasa, stau sa ma chinui mult pentru ca asa obisnuiesti muschii si ii dezvolti + flotari ar mai fi bine sa faci, si in ctv saptamana daca o ti asa o sa il faci. Acu eu stiu ca tu vrei cat mai repede dar daca nu te apuci sa faci asta si o sa treaca 2-3 saptamani s-ar putea sa te gandesti " ia uite ba daca ma apucam eu acu 3 saptamana cand mi-a zis ala pe TPU ce bine ajungeam acu ". Bafata! PS: daca sunteti m singuri incearca sa te tragi m mult spre el sa te incordezi cat de mult poti si sa URLIII TATA ca asa e binelaughing) ( asa fac si eu si imi iese mai mereulaughing )

| cosmin986522 explică (pentru Mihai543215):

Flotari nu fac ca o sa merg iar la sala peste 1 saptamana si tata numai am sad

| Cosmin86 a răspuns (pentru Mihai543215):

Termina cu "saptamani", forta ca lumea se face in ANI de zile.

Si pierzi vremea cu flotari, sunt alte exercitii de skandenberg