Foarte bun acest produs! Il recomand deoarece la fiecare 3 kg de Gfx puneam 3 kg pe mine. Evident ca aveam cam 4-5 mese pe zi bogate in proteine si carbohidrati. Poti lua si creatina dar idea e sa folosesti creatina timp de 5 luni minim pentru rezultate.
Cristi eu nu te contrazic. Doar te intreb, ca nici eu nu ma pricep.
Auzisem la un moment dat ca, creatina trebuie folosita 2 luni si 1 luna pauza, dupa reiei.
NU.Creatina se ia minim 5 luni pentru a avea rezultate si se ia in perioada de masa deoarece ajuta foarte mult masa musculara, dar daca nu iei minim 5 luni, in cateva saptamanai creatina va disparea din sange deci, si apa din muschi va disparea.Sunt multe feluri in care poti lua creatina.Cel mai sigur este acesta.
Bun, am inteles despre creatina.
1 intrebare mai am : Stii ca aveam de gand sa imi iau Whey si sa il combin cu creatina si dextroza.
Dar daca ar fi sa aleg Gfx-ul dupa cum mi-ai spus, pot folosii Creatina, dar Dextroza o folosesc?!
Aa si daca iau 2 Luni 100 % Whey Gold Standard + Creatina Monohidrata la 50 Lei de la Dymatize + dextroza si apoi restul de 3 Luni as lua doar Creatina si Dextroza ( din cauza bugetului ) as mai avea rezultate?
Mai bine iei Whey-ul cu dextroza si creatina si e bine cum faci ca iei"2 Luni 100 % Whey Gold Standard + Creatina Monohidrata la 50 Lei de la Dymatize + dextroza si apoi restul de 3 Luni cratina si dextroza". Acum, intrebarea mea este cate kg ai si la ce inaltime ca sa stiu daca e mai bine sa iei Gfx
Inaltime : 1.78
Greutate : 68 kg.
La prima vedere a-i spune ca sunt ectomorf, dar sa stii ca sunt mai mult mezomorf. De ce? Nu sunt deloc slabanog, destul de dezvoltat, am facut si o gramada de sporturi ( de performanta ) fotbal, handball, baschet. + ca am si putina burta ( pe care ma stradui sa o dau jos ).
Gfx-8 este cea mai buna solutie la momentul acesta pentru tine.Iei Gfx-ul, dextroza si creatina.Gfx-ul il iei dimineata pe stomacul gol, creatina si dextroza inainte de antrenament si inca o data Gfx dupa antrenament.
Mi s-a mai spus ca ar fi si un Gainer bun dar nu mai vreau sa iau Grasime, cam asta e problema
Nu prea vreau sa iau foarte multa grasime pentru ca dupa cum iti spuneam am putina burta, si ma chinui de mult timp sa o dau jos pentru un abdomen cat de cat.
Pff...atunci alege prima varianta
Mersii frumos, pentru tot ajutorul!
Daca ai lua Creatine pro mass nu ar mai fi nevoie de creatina monohidrat si e si mai ieftin decat Gfx
parerea mea