anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pentru cei ce au folosit Gfx-8 de la pro nutrition.
Sunteti multumiti de acest produs?
Care sunt performantele voastre? adica, cate kg ati reusit sa luati cu el in prima luna si cat timp l-ati folosit.
Pe langa Gfx-8 as putea sa iau Creatina Monohidrata si Dextroza? As castiga masa musculara?

Răspuns Câştigător
| cristi1505 a răspuns:

Foarte bun acest produs! Il recomand deoarece la fiecare 3 kg de Gfx puneam 3 kg pe mine. Evident ca aveam cam 4-5 mese pe zi bogate in proteine si carbohidrati. Poti lua si creatina dar idea e sa folosesti creatina timp de 5 luni minim pentru rezultate.

11 răspunsuri:
| Wehes a răspuns (pentru cristi1505):

Cristi eu nu te contrazic. Doar te intreb, ca nici eu nu ma pricep.
Auzisem la un moment dat ca, creatina trebuie folosita 2 luni si 1 luna pauza, dupa reiei. thinking

| cristi1505 a răspuns (pentru Wehes):

NU.Creatina se ia minim 5 luni pentru a avea rezultate si se ia in perioada de masa deoarece ajuta foarte mult masa musculara, dar daca nu iei minim 5 luni, in cateva saptamanai creatina va disparea din sange deci, si apa din muschi va disparea.Sunt multe feluri in care poti lua creatina.Cel mai sigur este acesta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru cristi1505):

Bun, am inteles despre creatina.
1 intrebare mai am : Stii ca aveam de gand sa imi iau Whey si sa il combin cu creatina si dextroza.
Dar daca ar fi sa aleg Gfx-ul dupa cum mi-ai spus, pot folosii Creatina, dar Dextroza o folosesc?!

anonim_4396

Aa si daca iau 2 Luni 100 % Whey Gold Standard + Creatina Monohidrata la 50 Lei de la Dymatize + dextroza si apoi restul de 3 Luni as lua doar Creatina si Dextroza ( din cauza bugetului ) as mai avea rezultate?

| cristi1505 a răspuns (pentru anonim_4396):

Mai bine iei Whey-ul cu dextroza si creatina si e bine cum faci ca iei"2 Luni 100 % Whey Gold Standard + Creatina Monohidrata la 50 Lei de la Dymatize + dextroza si apoi restul de 3 Luni cratina si dextroza". Acum, intrebarea mea este cate kg ai si la ce inaltime ca sa stiu daca e mai bine sa iei Gfx

anonim_4396

Inaltime : 1.78
Greutate : 68 kg.
La prima vedere a-i spune ca sunt ectomorf, dar sa stii ca sunt mai mult mezomorf. De ce? Nu sunt deloc slabanog, destul de dezvoltat, am facut si o gramada de sporturi ( de performanta ) fotbal, handball, baschet. + ca am si putina burta ( pe care ma stradui sa o dau jos ).

Gfx-8 este cea mai buna solutie la momentul acesta pentru tine.Iei Gfx-ul, dextroza si creatina.Gfx-ul il iei dimineata pe stomacul gol, creatina si dextroza inainte de antrenament si inca o data Gfx dupa antrenament.

anonim_4396

Mi s-a mai spus ca ar fi si un Gainer bun dar nu mai vreau sa iau Grasime, cam asta e problema laughing
Nu prea vreau sa iau foarte multa grasime pentru ca dupa cum iti spuneam am putina burta, si ma chinui de mult timp sa o dau jos pentru un abdomen cat de cat.

Pff...atunci alege prima varianta

anonim_4396

Mersii frumos, pentru tot ajutorul!

| thegame12 a răspuns:

Daca ai lua Creatine pro mass nu ar mai fi nevoie de creatina monohidrat si e si mai ieftin decat Gfx
parerea mea