Mentionez ca n-am jucat niciodata snooker, nu stiu daca pot inchide masa dintr-o singura vizita
O sa castigi sigur! Ca o sa te votez eu! Daca comenteaza mihai petre cv vii la mine ca ii comentez eu vreo 2 3
Salut, felicitari pentru ce faci, si nu vreau sa te dezamagesc dar nu cred ca re rost sa mergi deoarece e mai mult un sport nu chiar un talent, poti incerca la campionate de snooker, succes
3 de da mergi in etapa urmatoare ! Spune-ne cum te cheama ca sa te votam. De unde esti?
Crede-ma, sa inchizi o masa de snooker sau de biliard dintr-o singura vizita reprezinta un talent, In Romania sunt putini jucatori care pot inchide o masa de biliard dintr-o singura vizita, nu prea sunt jucatori profesionisti cum sunt in Anglia, Scotia sau Irlanda, din pacate la emisiunea Romanii au talent nu se apreciaza talentul, castiga cine e cel mai sarac
Si care o sa mai fie talentul? mai bine uite-te pe youtube la trickshoturi invata-le si ai ce sa arati e mult mai misto
Stiu sa fac doar un trick shot, nu e foarte greu dar e destul de interesant, joc de la 8 ani biliard dar nu mi-am indreptat atentia catre trick-shoturi, acum am 20, la inceput nu stiam nici sa lovesc cum trebuie bila alba, dar cum am crescut, a crescut si jocul meu si chiar sunt mandru ca am un joc consistent si ii multumesc lui Dumnezeu ca joc bine, e sportul pe care il iubesc cel mai mult
anonim_4396 întreabă: