| Drimmero a întrebat:

Pronostic optimi UCL? Hai cu mai multe pareri, dar meciul care e cel mai interesant e Barca-PSG, vor suferii bar$elonistii o noua umilinta istorica in disputa cu francezii? Daca vor trece totusi mai departe si vor da de Bayern, cate preziceti ca vor lua iar?

18 răspunsuri:
| Drimmero explică:

Bwhahahaha, m-a si ignorat barzelonistul ala, nu a putut indura umilinta, cred ca si-a cautat funii, seara asta se lasa cu multe sinucideri din partea lor, au coloana vertebrala precum o euglena, adica deloc.

Inca o seara in care barza a incasat o umilinta in nota ei obisnuita, n-ai cum sa mai razi de ratatii astia, efectiv inspira mila...dar la cat au furat isi merita toate batjocorerile si toata ironia sortii, o karma care face dreptate. Picior de barzelonist sa nu mai prind pe aici si sa nu mai aud vreodata ca le0nel e cel mai bun, azi a fost 0, Mbappe a mictionat pe el cu stil, bravo copile!

| Sn4k3 a răspuns:

PSG saracii se chinuie cu oricine de cand ii stiu. Cum mai lipseste si neymar si di magia, nu-i vad sa faca mare lucru.

| Drimmero explică (pentru Sn4k3):

Ti se pare ca barca exceleaza ca lot? n-au antrenor, n-au mijloc, defensiva lor e vraiste, leonel cu echipele mari e invizibil, vor juca Mbappe, Icardi si altii, e suficient pentru a trece de saraciile astea.

| Sn4k3 a răspuns (pentru Drimmero):

Tie ti se pare ca PSG demoleaza echipele de fel? Nu zic ca n-au sanse sa bata, mai ales daca are Barca o zi proasta, dar nu prea le au ei cu umilintele.

| Drimmero explică (pentru Sn4k3):

Gandeste-te ca e tur-retur, in 2017 i-au batut cu 4-0 la Paris, iar la retur a fost cel mai mare furt din istoria fotbalului, mai mare decat returul din 2009 cu Chelsea de pe SB.

| Xenoverse1 a răspuns (pentru Sn4k3):

Corect, Barca are complex mare fata de PSG.

| Xenoverse1 a răspuns (pentru Drimmero):

Ce mai conteaza cum sa calificat Barca la returul cu PSG. Ce sa faci la francezii daca nu au fost in stare sa-i elimine pe catalanii.

| GoldenZenith a răspuns:

1, stai jos

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Barcelona -psg 2+3 bate echipa oaspete și se marchează minim 3 goluri în total
Leipzig-liverpool 1X

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

FC porto -juventus 2 solist

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te întrebi de ce am pus 1x la liverpool, pai nu mai joaca cum juca de rupea pe oricine, e într-o pasa proasta și Leipzig e o echipa puternica pe teren propriu de abia o bătea liverpool când juca excelent.

| Drimmero explică (pentru anonim_4396):

Liverpool e decimata de accidentari, daca vreodata simti ca echipa ta e blestemata sau plina de ghinioane te uiti la Liverpool, are toti fundasii centrali out,, nici Arsenal pe vremea lui Wenger nu avea atatea accidentari. Liepzig nu rupe ea norii insa e echipa incomoda si cu talie la cornere, insa pe contraatac poate fi surprinsa usor daca se deschide, e slaba pe defensiva.

Spune si de celelalte de saptamana viitoare. Cat despre Barca, o vor lua in gura rau de la PSG

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe flashscore nu îmi arata meciurile de săptămâna viitoare UCL. Nu cred ca o sa treacă Barcelona de psg, maxim un egal va scoate mâine dar fotbalul e imprevizibil asa ca se poate și x pauza 1 final ai cota bunicela.
Deci rectific, am văzut ca nu joaca neymar asa ca
Barcelona -psg x pauza 1 final

| Drimmero explică (pentru anonim_4396):

Flashscore afiseaza meciurile pe o saptamana, are doar pana lunea viitoare, d-aia nu-ti afiseaza de marti.

Nu bate Barca pe Psg, chit ca au un looser ca antrenor parizienii, dar fata de Koeman ala de la barca mai are o idee tactica de joc, Mbappe le da o boaba la sigur maine

| Florin9Florin9 a răspuns:

La Barca PSG aș merge pe egal, apoi calificare Barcelona în retur (Bayern o să îî scoată dar cu siguranță și-au învățat lecția și n-o să mai ia chiar multe

Apoi merg pe Liverpool, cred că o să-și spele păcatele în meciurile cu Leipzig și se vor califica

La Porto cu Juvetus ar trebui să fie o dublă pentru Ronaldo în tur dar per total Juventus nu m-ar surprinde ca Juventus să nu treacă chiar lejer, poate cu o victorie și un egal

La Sevilla cu Dortmund mi-aș dori din inimă pe BVB e una din echipele a cărui stil îl ador, dar Sevilla o echipă matură care poate face surpriza, și BVB parcă are momente când uită complet fotbalul.

La Lazio cu Bayern e doar întrebarea câte va da Lewa

Real și City cred că deja îs în sferturi

Iar Chelsea nu mi s-ar părea chiar o mare surpriză să o scoată pe Atletico

| Drimmero explică (pentru Florin9Florin9):

Barca doar prin alinierea astrelor s-ar califica mai departe, ar fi ok sa se opreasca aici, daca ar da iar de Bayern ar lua iar o umilinta d-aia fara precedent.

Liverpool are prea multe accidentari, e posibil sa piarda turul, iar la retur sa-i mai revina din jucatori, nu e victima sigura momentan.

Juve in mod normal n-ar trebui sa aiba probleme cu Porto, insa joaca slabut de tot juventinii, poate Ronaldo sa-i scoata cu cate o dubla.

Sevilla-Dortmund e interesant duelul, Haaland vs apararea spaniolilor

Bayern si City au galop de sanatate, Atalanta-Real, in mod normal Real ar trebui sa se califice dar si astia sunt slabi. Atletico-Chelsea, ii scoate Atletico, il bate Simeone la k00rul gol pe Tuchel.

| UnDiavol a răspuns:

Barca 3 goluri înscrie

| Xenoverse1 a răspuns:

Asta crezi tu ca vor suferii bar$elonistii. Daca Messi prinde o zi buna ii va ciurui.

P.S. Statistica spune ca de fiecare data cand Barca a intalnit pe PSG in faze eliminatori catalanii s-au calificat mereu mai departe.