Bwhahahaha, m-a si ignorat barzelonistul ala, nu a putut indura umilinta, cred ca si-a cautat funii, seara asta se lasa cu multe sinucideri din partea lor, au coloana vertebrala precum o euglena, adica deloc.
Inca o seara in care barza a incasat o umilinta in nota ei obisnuita, n-ai cum sa mai razi de ratatii astia, efectiv inspira mila...dar la cat au furat isi merita toate batjocorerile si toata ironia sortii, o karma care face dreptate. Picior de barzelonist sa nu mai prind pe aici si sa nu mai aud vreodata ca le0nel e cel mai bun, azi a fost 0, Mbappe a mictionat pe el cu stil, bravo copile!
PSG saracii se chinuie cu oricine de cand ii stiu. Cum mai lipseste si neymar si di magia, nu-i vad sa faca mare lucru.
Corect, Barca are complex mare fata de PSG.
Ce mai conteaza cum sa calificat Barca la returul cu PSG. Ce sa faci la francezii daca nu au fost in stare sa-i elimine pe catalanii.
Barcelona -psg 2+3 bate echipa oaspete și se marchează minim 3 goluri în total
Leipzig-liverpool 1X
FC porto -juventus 2 solist
Te întrebi de ce am pus 1x la liverpool, pai nu mai joaca cum juca de rupea pe oricine, e într-o pasa proasta și Leipzig e o echipa puternica pe teren propriu de abia o bătea liverpool când juca excelent.
Liverpool e decimata de accidentari, daca vreodata simti ca echipa ta e blestemata sau plina de ghinioane te uiti la Liverpool, are toti fundasii centrali out,, nici Arsenal pe vremea lui Wenger nu avea atatea accidentari. Liepzig nu rupe ea norii insa e echipa incomoda si cu talie la cornere, insa pe contraatac poate fi surprinsa usor daca se deschide, e slaba pe defensiva.
Spune si de celelalte de saptamana viitoare. Cat despre Barca, o vor lua in gura rau de la PSG
Pe flashscore nu îmi arata meciurile de săptămâna viitoare UCL. Nu cred ca o sa treacă Barcelona de psg, maxim un egal va scoate mâine dar fotbalul e imprevizibil asa ca se poate și x pauza 1 final ai cota bunicela.
Deci rectific, am văzut ca nu joaca neymar asa ca
Barcelona -psg x pauza 1 final
Flashscore afiseaza meciurile pe o saptamana, are doar pana lunea viitoare, d-aia nu-ti afiseaza de marti.
Nu bate Barca pe Psg, chit ca au un looser ca antrenor parizienii, dar fata de Koeman ala de la barca mai are o idee tactica de joc, Mbappe le da o boaba la sigur maine
La Barca PSG aș merge pe egal, apoi calificare Barcelona în retur (Bayern o să îî scoată dar cu siguranță și-au învățat lecția și n-o să mai ia chiar multe
Apoi merg pe Liverpool, cred că o să-și spele păcatele în meciurile cu Leipzig și se vor califica
La Porto cu Juvetus ar trebui să fie o dublă pentru Ronaldo în tur dar per total Juventus nu m-ar surprinde ca Juventus să nu treacă chiar lejer, poate cu o victorie și un egal
La Sevilla cu Dortmund mi-aș dori din inimă pe BVB e una din echipele a cărui stil îl ador, dar Sevilla o echipă matură care poate face surpriza, și BVB parcă are momente când uită complet fotbalul.
La Lazio cu Bayern e doar întrebarea câte va da Lewa
Real și City cred că deja îs în sferturi
Iar Chelsea nu mi s-ar părea chiar o mare surpriză să o scoată pe Atletico
Barca doar prin alinierea astrelor s-ar califica mai departe, ar fi ok sa se opreasca aici, daca ar da iar de Bayern ar lua iar o umilinta d-aia fara precedent.
Liverpool are prea multe accidentari, e posibil sa piarda turul, iar la retur sa-i mai revina din jucatori, nu e victima sigura momentan.
Juve in mod normal n-ar trebui sa aiba probleme cu Porto, insa joaca slabut de tot juventinii, poate Ronaldo sa-i scoata cu cate o dubla.
Sevilla-Dortmund e interesant duelul, Haaland vs apararea spaniolilor
Bayern si City au galop de sanatate, Atalanta-Real, in mod normal Real ar trebui sa se califice dar si astia sunt slabi. Atletico-Chelsea, ii scoate Atletico, il bate Simeone la k00rul gol pe Tuchel.
Asta crezi tu ca vor suferii bar$elonistii. Daca Messi prinde o zi buna ii va ciurui.
P.S. Statistica spune ca de fiecare data cand Barca a intalnit pe PSG in faze eliminatori catalanii s-au calificat mereu mai departe.
pepe întreabă:
anonim_4396 întreabă:
GiovanniHagi întreabă:
GiovanniHagi întreabă:
Adrian4444 întreabă: