Liverpool e decimata de accidentari, daca vreodata simti ca echipa ta e blestemata sau plina de ghinioane te uiti la Liverpool, are toti fundasii centrali out,, nici Arsenal pe vremea lui Wenger nu avea atatea accidentari. Liepzig nu rupe ea norii insa e echipa incomoda si cu talie la cornere, insa pe contraatac poate fi surprinsa usor daca se deschide, e slaba pe defensiva.
Spune si de celelalte de saptamana viitoare. Cat despre Barca, o vor lua in gura rau de la PSG
PSG saracii se chinuie cu oricine de cand ii stiu. Cum mai lipseste si neymar si di magia, nu-i vad sa faca mare lucru.
Pe flashscore nu îmi arata meciurile de săptămâna viitoare UCL. Nu cred ca o sa treacă Barcelona de psg, maxim un egal va scoate mâine dar fotbalul e imprevizibil asa ca se poate și x pauza 1 final ai cota bunicela.
Deci rectific, am văzut ca nu joaca neymar asa ca
Barcelona -psg x pauza 1 final
Flashscore afiseaza meciurile pe o saptamana, are doar pana lunea viitoare, d-aia nu-ti afiseaza de marti.
Nu bate Barca pe Psg, chit ca au un looser ca antrenor parizienii, dar fata de Koeman ala de la barca mai are o idee tactica de joc, Mbappe le da o boaba la sigur maine
La Barca PSG aș merge pe egal, apoi calificare Barcelona în retur (Bayern o să îî scoată dar cu siguranță și-au învățat lecția și n-o să mai ia chiar multe
Apoi merg pe Liverpool, cred că o să-și spele păcatele în meciurile cu Leipzig și se vor califica
La Porto cu Juvetus ar trebui să fie o dublă pentru Ronaldo în tur dar per total Juventus nu m-ar surprinde ca Juventus să nu treacă chiar lejer, poate cu o victorie și un egal
La Sevilla cu Dortmund mi-aș dori din inimă pe BVB e una din echipele a cărui stil îl ador, dar Sevilla o echipă matură care poate face surpriza, și BVB parcă are momente când uită complet fotbalul.
La Lazio cu Bayern e doar întrebarea câte va da Lewa
Real și City cred că deja îs în sferturi
Iar Chelsea nu mi s-ar părea chiar o mare surpriză să o scoată pe Atletico
Barca doar prin alinierea astrelor s-ar califica mai departe, ar fi ok sa se opreasca aici, daca ar da iar de Bayern ar lua iar o umilinta d-aia fara precedent.
Liverpool are prea multe accidentari, e posibil sa piarda turul, iar la retur sa-i mai revina din jucatori, nu e victima sigura momentan.
Juve in mod normal n-ar trebui sa aiba probleme cu Porto, insa joaca slabut de tot juventinii, poate Ronaldo sa-i scoata cu cate o dubla.
Sevilla-Dortmund e interesant duelul, Haaland vs apararea spaniolilor
Bayern si City au galop de sanatate, Atalanta-Real, in mod normal Real ar trebui sa se califice dar si astia sunt slabi. Atletico-Chelsea, ii scoate Atletico, il bate Simeone la k00rul gol pe Tuchel.
Asta crezi tu ca vor suferii bar$elonistii. Daca Messi prinde o zi buna ii va ciurui.
P.S. Statistica spune ca de fiecare data cand Barca a intalnit pe PSG in faze eliminatori catalanii s-au calificat mereu mai departe.
Ce mai conteaza cum sa calificat Barca la returul cu PSG. Ce sa faci la francezii daca nu au fost in stare sa-i elimine pe catalanii.
Bwhahahaha, m-a si ignorat barzelonistul ala, nu a putut indura umilinta, cred ca si-a cautat funii, seara asta se lasa cu multe sinucideri din partea lor, au coloana vertebrala precum o euglena, adica deloc.
Inca o seara in care barza a incasat o umilinta in nota ei obisnuita, n-ai cum sa mai razi de ratatii astia, efectiv inspira mila...dar la cat au furat isi merita toate batjocorerile si toata ironia sortii, o karma care face dreptate. Picior de barzelonist sa nu mai prind pe aici si sa nu mai aud vreodata ca le0nel e cel mai bun, azi a fost 0, Mbappe a mictionat pe el cu stil, bravo copile!
pepe întreabă:
anonim_4396 întreabă:
GiovanniHagi întreabă:
Adrian4444 întreabă: