Ambele sunt corecte.
DAR cand faci spate+biceps faci UN SINGUR EXERCITIU pentru biceps ( ca e deja lucrat la antrenamentul spatelui ) si unul petnru triceps.
Eu asa fac si am rezultate bune ( 42 in brat si 38 in antebrat ).
Problema e urmatoarea, daca fac spate+biceps, piept+triceps, a doua zi nu simt mai nimic la brate pe cand la piept/spate am febra. Nici in timpul antrenamentului nu mi se prea umfla bratele. Oare sa fac in continuare asa + o zi speciala de brate?
Adica:
1. piept triceps
2. spate biceps
...
ultima zi: brate iarasi
?
Pai stai putin, zi-mi cum faci spate+biceps spre exemplu ( ce exercitii, cate serii, cate repetari )
4 exercitii pentru spate 3 la biceps. De curand am schimbat sistemul si fac 7 repetari cu greutati mari. 1 serie de incalzire apoi 3 serioase iar imediat ce o termin pe ultima, revin la greutatea de incalzire si fac pana la epuizare, fara pauza (de obicei nu rezist mai mult de 7-10 repetari). Asa fac la toate exercitiile. Doar ca imi e destul de greu sa fac pentru triceps, cum am mai spus. Exercitiile pentru triceps in mod normal, daca as fi odihnit le'as putea face cu greutati mai mari.
Tu nu stii sa citesti? Te-am intrebat CE exercitii.
Salut. Eu asa fac : 1: Piept+triceps
2:Spate+biceps
3: picioare
4:brate
5:piept si biceps
De 3 luni tot programul asta il am si e foarte bun. Sper ca te-am ajutat. Fundita?
Nu prea e corect sa lucrezi de doua ori pe saptamana aceeasi grupa de muschi, iti incetinesti progresul singur. singura exceptie o face abdomenul...
Cum sa fie foarte bune?
piept si biceps de 2 ori /saptamana = program de COCALAR PAMPALAU, niciun sportiv care chiar arata BINE nu o sa faca asa ceva!