| Rifres a întrebat:

Sa îmi răspunda cine se pricepe. Fac sala cam de 5 luni. Am crescut greutățile constant, totul pentru a stimula creșterea musculară.Si într-adevăr chiar fac febră musculară mai mereu.Totusi, făcând o pauza din cauza a ceea ce se întâmplă am făcut doar flotări acasă. Antrenorii de la sala mi-au spus că sunt inutile insa febra musculară resimțită în urma lor este mai mare decât cea din urma exercițiilor. In general fac febră la spate și umeri. Sa fie din cauza că nu-i corpul obișnuit cu ele? Adică ajuta la ceva daca fac flotări și am aceeași alimentație precum atunci când făceam sala? Consumam proteine și carbohidrați plus un shake proteic beef de la myprotein

3 răspunsuri:
| Cehoslovacia a răspuns:

Degeaba ai alimentatia de la sala, doar cu flotari nu poti face mare lucru, pacat de suplimente sa le irosesti pe-un singur exercitiu… incearca mai multe cu greutatea corpului dar rezultatele niciodata nu o sa de compare ca si cum faceai sala

| Gabriel2424 a răspuns:

Daca faci flotari de mai multe tipuri, diamant, paianjen, cu picioarele pe un scaun si bratele pe sol, etc. si sa mai faci niste tractiuni acasa si daca ai gantere sau bidoane, te va ajuta, miscarea sa fie controlata, alimentatia este 70# si antrenamnetul 30# tine minte asta

| TheStrategist a răspuns (pentru Gabriel2424):

Și odihna e importantă