Cam putine fructe, nu mai baga banana cu cealalta mancare
fa-ti o masa din 2-3 fructe separat
Nu iau suplimente. (Bugetu )
Cred ca o sa ma apuc de creatina de la ON dar, peste cateva luni.
Despre programu asta de mancare ce parere ai?
Nu cred ca este bine, deoarece, tu ai in meniul unei zile de Culturism 4 Oua, cea ce nu este foarte bine sa fie constumate. Nici macar de un adult! Si la micul dejun, telemeaua cu o banana poate sa Duca la iesit afara (diaree). Si la ultima masa, cel mai bine iti faci un Shake din Seminte integrale (de dovleac + floarea soarelui, daca vrei sa combini) + 500ml de lapte, 2 linguri de miere, un pumn de stafide, si bagate la Robot pentru 2 Minute. Dupa asta, poti sa bei Shake-ul facut, este chiar bun . Daca nu ai prea inteles, lasa un mesaj si iti spun totul mai detaliat.
Cei care practica culturism (merg la sala) pot manca mai multe oua, sunt care mananca mai multe oua pe zi, nu doar 4. deci nu e nici'o problema.
Pai, tu vrei sa spui 4 Oua pe zi, asta in fiecare zi a saptamanii? Sau numai o data pe saptamana? Si, ce zici de shake-ul pentru cina? xD
Mananc 4 oua pe zi timp de 5 zile nu si in wekeend.
Deci cam 20 de oua pe saptamana.
Cam asa si eu, vreo 20 de oua pe saptamana intregi si poate mai bag prin wekeend 2-3 albusuri.
Cat despre programul in sine ce parere ai?
Aham, deci sa scot banana de la micul-dejun si de la pranz. Atunci o mananc inainte de antrenament ( carbohidrat ) pentru energie cu vreo 15-30 de minute
Cu 15-30 min inainte e bine, dar o banana iti da putina energie. Baga 2.
Pare ok
Cam putine fructe, nu mai baga banana cu cealalta mancare
fa-ti o masa din 2-3 fructe separat