Banuiesc ca nu e nevoie sa zic ca trebuie sa faci dus dupa fiecare antrenament...[daca nu poti la sala, sau unde faci e mai naspa...] ma rog nu reusesti ia niste servetele parfumate; sterge-te si u pe picioare si schimba sosetele [ nu glumesc si nu, nu sunt nebun] it works!
Bafta, si toate cele bune!
Funda?
Vezi ca sunt niste bilute sau pliculete cu un praf special...si iti pui vreo 6-7 bilute din alea (app sunt foarte mici nici nu le simti) sau un pliculet si nu iti miros picioarele 2 zilesucces
Uite ce fac eu cand imi cumpar o pereche noua de adidasi ca sa nu prinda miros: de fiecare data cand ii incalt imi iau o pereche curata de sosete. Cand termin antrenamentul dau sosetele la spalat ca nu cumva sa le iau si a doua oara apoi pun in adidasi pudra de talc mentolata. In felu asta e imposibil sa prinda miros. Am perechi de adidasi de 2 ani si nu miros absolut deloc. A si inca ceva: niciodata sa nu speli adidasii in apa sau la masina de spalat. Se curata doar pe dinafara cu o carpa inmuiata in apa cu detergent sau cu o perie uscata. Niciodata nu lasi sa intre apa in interior. De aceea miros adidasii tai.
anonim_4396 întreabă: