Luni -> piept + abdomen
marti -> spate + umeri
joi -> picioare
vineri -> brate
Asta combinat cu o alimentatie bogata in proteine ( mai mult de 3 mese evident ) => muschi.
Pentru muschi alimentatia e mult mai importanta decat antrenamentul.
Daca nu faci sala trage la bara este sfanta eu am facut box si numai la bara am tras si mi sau dezvoltat toate partile corpului si flotari
daca tragi la bara se dezvolta si bicepsi si tricepsi si spate si aripioare si piept si daca faci flotari se dezvolta la fel toti muschii deci din propri experienta iti zic ca bara si flotarile sunt sfante
funda?
E cam penibil ca cineva care a facut box sa ceara "funda" ca un gay sau o femeie disperata, maturizeaza-te.
si "tras la bara" = tractiuni, invata si tu sa te exprimi
iar flotarile nu sunt asa sfinte, lucrezi pieptul dintr-un singur unghi, nu ai exercitii de izolare, nu poti mari comod greutatea, etc., e chiar un exercitiu destul de slab
Gresit,gresit, gresit.un program bun este cu 2 grupe pe zi ok? in general se lucreaza o grupa mare cu una mica.
Luni : Piept + biceps (Nu depasi mai mult de 4 aparate la fiecare grupa)
Marti : Spate + triceps
Miercuri : Umeri + trapez ( daca vrei sa mai crestii in inaltime nu pune greutati peste greutatea ta)
Joi : pauza
Vineri : picioare + abdomen
Dupa 6 luni poti folosi niste proteine.
Funda?
Foarte bun programul tau, luni faci biceps si marti faci spate, te-ai gandit mult inainte de tampenia asta?
LUNI-piept tricepsi
MIERCURI-picioare umeri trapezi
VINERI-spate bicepsi
Tine minte ca trebuie sa faci o zi da o zi nu, asa dai timp muschiului sa se dezvolte mult mai bine, daca ii antrenezi in fiecare zi nu faci decat sal definesti mult sil arzi, asta se poate face dupa cativa ani buni de sala si trebuie sa definesti, succes
andrei1121 întreabă:
anonim_4396 întreabă: