| cristiansonix a întrebat:

Sal TPU am o problema mare cand sa fac flotari incheietura de la mana dreapta ma doare rau! ce sa fac?

8 răspunsuri:
| nonny50 a răspuns:

Pai daca esti la inceput, incearca sa faci mai putine. E normal sa te doara daca tragi tare, fa o pauza de cateva zile sa se refaca incheietura.

| alessia5158 a răspuns:

Iti imobilizezi incheietura mainii cu un bandaj elastic ( nu prea strans caci sangele trebuie sa circule!). Nu suprasoliciti incheietura ( renunti la flotari) aproximativ 7 zile dupa care, o iei mai usurel cu flotarile. Numai bine!

| cristiansonix explică (pentru nonny50):

Fac sport de 5 ani

| Snicket a răspuns:

Da cu alifie chinezeasca

| nonny50 a răspuns (pentru cristiansonix):

Atunci mai incet cu flotarile o vreme. Fa ce a zis alessia5158, dar ia`o incet.

| cristiansonix explică:

Mersi pentru interes

| TheBoxer a răspuns (pentru cristiansonix):

Bla bla bla... nu va pricepeti toate astea sunt pentru ca nu executi corect si faci multe intr-o pozitie proasta.Nu conteaza de cat timp faci sport roaga pe cineva sa stea laga tine si sa iti spuna daca faci corect sau uita-te in oglinda cand le faci...app la flotari cand le executi se tine capul ridicatwinking si mai bine putin dar des si corect decat mult si rarwinking

| FyllPistruiatu a răspuns:

Asa am patit si eu dar nu aveam bandaj sau chestii sau cel putin nu puteam sa lefolosesc ca aveam 8 ani. Puneti pe mana care te doare (eventual la ambele) un fel de banderola nu prea stramta si la incheietura sa-ti pui alifie chinezeasca(stii din alea care se vand in trenuri...dar daca nu ai fa exerciti la incheietura in fiecare zi...chiar si dupa ce iti trece si nu mai fa flotari vreo 4-5 zile