| Anonymus3000 a întrebat:

Azi ma enervat unu atat de tare incat i-am dat una in fata da nu a simtit nimic si nu e prima oare cand dau cu toata puterea in fata cuiva si nu simte nimic nu cred ca am destula forta in pumn. Cum as putea sa obtin mai multa forta in pumn? Nu vreau sa imi spuneti sa ma duc la box sau alt undeva findca nu am timp vreau niste exercitii acasa. Dau funda

5 răspunsuri:
| AFR81 a răspuns:

Daca esti fatalau normal ca nu a simtit nimic.O intrebarebig grinupa aia nu ti'a rupt el capul?

| FollowTheLight a răspuns:

Flotari frate! Daca faci vreo 40-50 pe zi, o sa iti dezvolti muschii si apoi cand o sa lovesti, n-o sa mai zica aia ca nu ii doarelaughingSucces!winking

| ROB3RT89 a răspuns:

Pai e din fier ma de nu simnte?! Incerca cu obiecte contondente si vezi cade sau nu, asta daca tot ai chef de bataie! Eu zic ca e mai bine sa lasi bataia deoparte, nu totu se rezuma la asta!

| MeMeMe97 a răspuns:

Poti sa iti iei o minge micuta si flexibila si sa o strangi de 100 de ori cu pumnul deapt si de 100 de ori cu pumnul stang si astfel veri reusi sa capeti o forta mai buna!winking

| Taurette a răspuns:

Sa faci antebrat si dai scurte! :*...antebrat faci asa : te pui pe vine iei o punga cu ceva greu iti pui coatele pe genunchi...si ridici punga din incheietura! big grin:* funda!