Eu cred ca FC Barcelona va castiga si cu siguranta cel mai bun e Lionel Messi pentru. ca are 35 de goluri inscrise in tot campionatul
Intai iti zic ca tin cu real... oricum trebuie sa fim seriosi la ora actuala barca este peste real la toate capitolele cu toate ca acum real e pe locul 1... iar intre messi si ronaldo cu toate ca mie imi place ronaldo zic ca messi e mai bun iar cei care zic ca el da goluri datorita lui xavi si iniesta se inseala pentru ca el are peste 20 de goluri in primera si vreo 17-18 pase de gol mai mult decat cei doi la un loc
Real va castiga campionatul daca o va bate sau va face egal in retur in meciu cu barca, in privinta lui messi nul il suport e atacant el numai finafizeaza geniul lui xavi iniesta si fabregas...ronaldo mijlocas sut imparabil si s-a dovedit ca poate dribla pe oricine
Buna! Sunt sigura ca Barca va castiga campionatul. Si, in privinta 'duelului' Messi-Ronaldo... e suficient sa te uiti maine la decernarea Balonului de Aur, cand Leo il va lua a 3-a oara consecutiv.
IonutRonaldo7 întreabă: