Sall! Pentru incepatori trebuie neaparat cotiere cel putin ( si genunchere). In principal invata sa mergi fara maine, daca stii asta bine urmatorul pas este sa mergi 20 - 25 secunde pe o roata. Daca ai o bicicleta mica poti incerca un 360. Daca ai BMX, incearca un back slip. Cam atat, pentru incepatori. Daca te-am ajuta, o FUNDA, e rog! Si bafta la scheme
Eu am 13 ani de la 3 ani si jumate stiam sa merg cu biciclete pe doua roti, fara rotile ajutatoare si eu am acum o biblicleta DHS Climber. Am inceput cu niste scheme usoare cum ar fi mersul in zig-zag, apoi incet ma ridicam pe o roata dupa care acum stiu sa fac si ollie(oly).
si eu am 13 ani, eu stiu numa sa sar cu bicicleta in spate, in fata, si sa sar cu toata bicicleta in aer in timp ce merg, sa merg in zig zag si sa ma duc fara maini Mi-e frica sa fac un 360, ca a mea e bicicleta GTX si in viata mea n-am purtat cotiere si genunchiere.Tu cum naiba poti merge pe o roata ca drk poate invata-ma )
Este usor sa mergi intro roata doar lasati greutatea pe spate si apoi fa-ti echilibru
P.S eu merg intro roata de pe loc
anonim_4396 întreabă: