Nu sunt fan al sportului acesta dar daca te pasioneaza normal ca merita. Merita sa-ti urmaresti pasiunile, oricare ar fi ele.
Dar fa-mi o favoare, invata sa mergi calumea, da-te pe rampe in skatepark nu pe strada in fata blocului cum vad o gramada de pustani.
Parerea mea e ca daca iti place cu adevarat, eu zic sa te apuci sa vezi daca te pricepi si merge treaba, iar dupa asta vezi ce ai de facut pe viitor. Urmeaza-ti ' inima' . daca asta vrei, fa-o!
Daca te pasioneaza acest lucru, sigura ca da. Orice lucru pe care vreai sa il inveti indiferent de ce este vorba(skateboard, programare, webdesign, grafica), de la o varsta frageta iti fa fi de folos peste multi ani, si o sa obtii experienta in ceea ce vrei sa faci tu. Succes.
Daca ai ambitie da logic, dar daca nu iti spun ca n-are rost eu ma las de tot ce ma apuc, deci daca chiar te pasioneaza chestia asta eu spun ca merita
Bafta
Daca a trecut mai mult de 3 luni de cand te dai pe skateboard, inseamna ca nu e doar o placere de moment si ca esti dispus sa inveti. Asa ca ia-ti una. Daca nu au trecut 3 luni, mai invata pe una mai veche/imprumuta sau cumpara una SH si vezi daca dupa cateva saptamani inca mai ai chef sa te dai pe ea.
Daca te intereseaza sa fii cat mai mobil prin oras, s-ar putea sa te intereseze si inventiile celor de la Razor, de genul Sole Skate-ului (sau, pentru avansati, Ripstikul sau Ripsterul, de genul celor de aici http://www.ciclop.eu/trotinete-1.html)
mariaaolguta întreabă: