| Marck94 a întrebat:

Sala de fitness cu ce te ajuta? Iti pui masa musculara si te va schimba radical? Sa arati atfel si mai bine?

Răspuns Câştigător
| NorNegru a răspuns:

Salut!

Da, dar în primul rând sala de fitness îți dezvoltă performanțele fizice; mușchii îi dezvolți în luni și ani de zile. Îți crește stima de sine, sănătatea nu îți va mai fi atât de des afectată, vei deveni mai motivat și mai hotărât.

Mult succes și ambiție!

8 răspunsuri:
| gothicbat a răspuns:

Nu, vei deveni obez.

| anonimg a răspuns:

Culturismul, trasul de fiare, de greutăți dezvoltă masa musculară. Și sala de fitness dezvoltă musculatura dar mai puțin.
Sala de fitness îți dezvoltă elasticitatea, te menține în formă.

| Sn4k3 a răspuns:

Ce intrebare. Normal, dar ai nevoie de minte sa pui masa musculara si cu intrebarea asta, nu prea cred ca o sa izbutesti acolo.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| gothicbat a răspuns:

Uite retardatu' cum se manifestă, după ce că e prost de pute din elicopter, mai și râde la propriile sale "glume".
Vai de capul tăulaughing)

| gothicbat a răspuns:

Nu, mama mea e o doamnă care m-a educat frumos.
Tu ești ăla care pune întrebări cu răspuns evident și nu sesizează un răspuns ironic/sarcastic, pentru că nu-l duce mintea.
Manifestările astea de țăran crescut la coada vacii să le ai cu găinile din curtea ta.
Jegulehappy

| Cosmin86 a răspuns:

Nu am nimic cu taranii, dar nu-i compara cu cei de la oras, sa fim seriosi. Cei de la tara sunt mult in urma celor de la oras, cel putin in Romania.