anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sall all! Tocmai m-am inscris la sala si as vrea sa va spun programul meu, pentru a-mi spune daca e corect, cum ar trebui sa-l modific!
Luni : Biceps-Spate
Marti : Triceps-Piept
Joi : Trapez-Antebrat
Vineri : Picioare-Abdomen

16 răspunsuri:
| cooldede38 a răspuns:

Nu ma prea pricep.dar ar trebui sa faci ceea ce te face sa te simti mai confortabil in acele zile..intelegi? Daca Luni ai chef sa faci `biceps-spate..atunci fa asta! Fa ceea ce vrei sa fciwinking:*

| aLeXaNdru145 a răspuns:

Umeri?

| Prraetorian a răspuns:

Umerii cui îi laşi?
Ai programul prost structurat.
Pune picioarele dupa spate biceps, şi piept triceps bagă la 2 zile distanţă.

| aLeXaNdru145 a răspuns:

Baga trapezul cu umeri

| anonim346575 a răspuns:

Uite ce program am eu unul zic ca e bun
Luni : piept+triceps
Marti: picioare+abdomen
Miercuri tongueAUZA
Joi: spate+biceps
Vienri: trapez+antebrat+umeri
funda

Răspuns utilizator avertizat
| Cosmin86 a răspuns (pentru cooldede38):

Se vede ca nu prea te pricepi

| Cosmin86 a răspuns:

Pune joi : umeri-trapez-antebrat

si e ok, am folosit si eu programul asta de multe ori

| Cosmin86 a răspuns (pentru Prraetorian):

De ce? daca faci spate-biceps merge sa bagi piept-triceps in ziua urmatoare, nu vad care e problema, confunzi cu programul piept-biceps si spate-triceps

| Cosmin86 a răspuns (pentru anonim346575):

Tu esti un copil mic, ai facut schimbarile din comentariile de mai sus laughing

| hummer24 a răspuns:

Programul tau e bun, in sensul ca oricum o sa cresti daca te antrenezi, insa grupele nu sunt bine organizate intr-o zi! Hai sa-ti arat cum trebuie sa faci! Luni : Biceps / Coapse / Umeri frontali... Marti : Triceps / gambe / umeri laterali /... Miercuri : pectorali / abdomen / Trapez. Poti sa faci si unele modificari depinde cum vrei tu

| cooldede38 a răspuns (pentru Cosmin86):

Aha.

Auzi cosmin asta..nu mai face tu comentari in plus, ok? ca fiecare membru TPU incerca sa ajute cu ceva..nu mai comenta pentru ca nu este frumos sa te crezi superior fata de ceilalti. Poate ca esti mai inteligent, dar nu mai jicni persoanele pentru ca nu este frumos.bine?

Cand dai sfaturi tampite, mai mult RAU faci decat sa ajuti

comentez doar cand e cazul si mereu cu argumente, de genul " daca faci spate-biceps merge sa bagi piept-triceps in ziua urmatoare, nu vad care e problema, confunzi cu programul piept-biceps si spate-triceps"

Uita-te la profilul meu, la capitolul "sport" am cele mai multe raspunsuri castigatoare, chiar imi impart experienta cu altii

Ok,poate ca ai dreptate, dar asta nu inseamna ca trebuie sa faci pe desteptu`, cel putin nu cu mine, ok? si daca vreau sa dau un raspuns, il dau..si gata! poate sti tu mai multe, dar nu te da asa mare important ca nu esti deloc, sa stiiwinking

Esti proasta