| Anonimul00098 a întrebat:

Sall am 14 ani si 150cm inatime fac sala de 2 luni adica nu chiar sala ca mi-am cumparat gantera de 10 kg, fac abdomene, flotari si se cunoaste deja dar am o intrebare este posibil sa nu mai cresc din cauza asta? (p.s. joc basket in fiecare zi)

Răspuns Câştigător
| Cosmin86 a răspuns:

De ce nu poate creste in inaltime cu exercitiile alea? Ai niste argumente? Eu am crescut si am facut sala, inclusiv genoflexiuni cu haltera pe umeri.
Si de. la basket NU te inalti, asta e un mit

5 răspunsuri:
| EmiiLoveYou a răspuns:

Eu cred aca esti cam scund pentru varsta ta. Inaltimea asa e normala pentru baietii de 11-12 ani.
Daca faci exercitii cum ai zis tu nu poti sa cresti in inaltime, dar poti face muschi. Daca joci basket poti creste dar schimbarile se vad dupa luni, ani intregi.

| Anonimul00098 explică (pentru Cosmin86):

Da ai dreptate am crescut 5cm de atunci se poate creste si cu exerciti depinde de organism uni se dezvolta mai repede iar alti mai tarziu in cazul meu a fost mai tarziu dar mai bine acum decat niciodata

| Cosmin86 a răspuns (pentru EmiiLoveYou):

"Daca faci exercitii cum ai zis tu nu poti sa cresti in inaltime", felicitari, aberatia zilei.

Daca nu ai nicio treaba cu sportul asta, nu mai comenta

| Anonimul00098 explică (pentru Cosmin86):

Ai dreptate basketul nu te inalta te inalta doar dupa zeci de ani, am un coleg care face basket de 5ani si are 145 inaltime

| Cosmin86 a răspuns (pentru Anonimul00098):

Inaltimea e determinata genetic, prin sport nu o poti influenta asa mult cum se crede, doar foarte foarte putin.

http://www.getfit.ro/sanatate/anatomie-fiziologie/crestere-in-inaltime.html