Antrenamentul tau trebuie impartit in 2 cicluri, cel in care vei lua in greutate si masa musculara, grasime, si cel de definire.
Ar trebui sa consumi mult peste necesarul tau caloric normal, undeva la 4000-5000 de calorii, sa investesti in nutritie, in suplimente, aici un weight gainer te-ar ajuta. Acest proces i-a timp, nu se intampla peste noapte, momentan nu poti sa iti procuri toate aceste alimente, daca nu te ocupi tu de gatit, nu vad cum ai face sa ai un surplus de 1000-2000 de calorii, si un program de antrenament bine pus la punct.
Practic ar trebui sa ajungi de la 65, la 80-85 de kg, pe urma sa dai jos apa si grasime, si sa ajungi pe la aproximativ 75kg, in cel mai bun caz, cu un procent de grasime normal de 8 -10 %. E multa munca, nu e asa usor...Vad ca ti-a atras cineva atentia cu privire la fete, nu vei rezolva cine stie ce, dar intr-adevar, vei atrage atentia si te vei descurca mai bine cu ele, logic avand un fizic de animator, decat un fizic de olimpic la mate...
Documenteaza-te mai bine cu privire la masa musculara, ai abia 65 kg la 1, 85, ar trebui sa ai cam 75kg, ca sa ai o greutate normala. Pentru a-ti suplimenta alimentatia poti apela la www.suplimente.ro sau alte magazine de genul, la 15 ani, nu ar trebui sa pui stres mare pe articulatii ai mai putea creste in inaltime.
Eu nu stiu cum sunt in loc sa ma ingras raman p loc.Mananc toate chestiile de pe lume nu e zi in caree sa nu mananc cate o ciocolata si mai nou miere ce sa fac eu vreau sa-mi cresc masa mulsculara e singura modalitate
Ce ar fi daca ar avea un fizic de animator si sa fie olimpc la mate?
Posibil, dar daca nu ai stilul de viata al unui animator, degeaba.
Antrenamentul tau trebuie impartit in 2 cicluri, cel in care vei lua in greutate si masa musculara, grasime, si cel de definire.
Ar trebui sa consumi mult peste necesarul tau caloric normal, undeva la 4000-5000 de calorii, sa investesti in nutritie, in suplimente, aici un weight gainer te-ar ajuta. Acest proces i-a timp, nu se intampla peste noapte, momentan nu poti sa iti procuri toate aceste alimente, daca nu te ocupi tu de gatit, nu vad cum ai face sa ai un surplus de 1000-2000 de calorii, si un program de antrenament bine pus la punct.
Practic ar trebui sa ajungi de la 65, la 80-85 de kg, pe urma sa dai jos apa si grasime, si sa ajungi pe la aproximativ 75kg, in cel mai bun caz, cu un procent de grasime normal de 8 -10 %. E multa munca, nu e asa usor...Vad ca ti-a atras cineva atentia cu privire la fete, nu vei rezolva cine stie ce, dar intr-adevar, vei atrage atentia si te vei descurca mai bine cu ele, logic avand un fizic de animator, decat un fizic de olimpic la mate...
Http://www.megaproteine.ro/Proteine-masa-musculara/
Dar nici cu astea nu te faci in 6 luni, tot in cativa ani faci muschi.
Evident ca o sa ai 5-6 mese pe zi bogate in proteine si carbohidrati ( nu ciorbe si mancare gatita sau fructe ), asta e baza.
Salut,
Nu te apuca de ridicat greutati la varsta asta, mai bine fa un sport normal(fotbal, arte martiale, baschet etc), momentan ar trebui sa te gandesti la fete nu la fiare , o sa ai destul timp dupa 20 ani cand nivelul hormonului masculin (testosteron) o sa ajunga la un nivel bun pentru dezvoltare musculara.
Salut, spor la treaba!
Tocmai asta e sunt prea slab ca sa se uite fetele la mine.Mie mi-ar sta f bine cu muschi.Si cu privire la un sport nu am cand sa-l fac si nici unde.sunt prea ocupat cu sc.Asa la sala de 2-3 ori p spatamana pot face