| 123456numelemeu a întrebat:

am o intrebare si in primul rand scuzati-ma de categorie e cea mai utilizata daca va uitati in filme la ex : karate kid veti vedea cum copii cand stau culcati intisi pe jos se ridica cu ajutorul picoarelor imi doresc din tot sufletul sa fac asta de 6 luni in fiecare zii fac cate 1000 de abdomene 1000 de sec de stat pod, etc darr tot numi ese cel care imi zicee dauu contul de ask dau funda dau tott tottt tottt! va rog din tot sufletuu primul raspuns daca are vreo logica dau funda plzz

Răspuns Câştigător
| soloangel01 a răspuns:

E cam complicat...te prinzi de glezne(nu de laba), si te zbati, ma rog, incerci sa iti arunci picioarele in sus si le tragi repede sub tine.Trunchiul o sa ramana in aer si daca tragi gleznele sub trunchi so sa ajungi in pozitia ghemuit...in cel mai bun caz.Promit ca o sa ma mai interesez. Daca gasesc ceva iti spun.

7 răspunsuri:
| 123456numelemeu explică:

Scuzati-ma de fapt inseamna ca va ridicati cu picoarele vile dati peste cap si apoi sariti in aer si in picoare fara ajutorul mainilor

| soloangel01 a răspuns:

Chestia asta nu iti iese din prima. Ceva care poti face de antrenament e urmatoarea:stai intins pe spate, iti prinzi laba picioarelor cu mainile, si incerci sa o faci(dar iti tragi picioarele cu mainile...astfel acestea vor ajunde undeva sub corp, dar ai grija sa nu iti rupi degetele de la picioare). Dupa ce iti iese cat de cat ce ti-am zis..incerci ce vrei sa faci tu. Uite un sfat, nu stiu daca ai observat dar cei care fac manevra asta imping din maini(pun mainile in pozitia cum se face podul pe spate), asta cred ca ii ajuta mult! Daca ai vreo nelamurire comenteaza la raspunsul meu.

| 123456numelemeu explică (pentru SasukeCS2):

Da dar eu vreau antrenamente ex cas putin mai grasut si nu mi ese

| 123456numelemeu explică (pentru soloangel01):

Nu stiu la ce te referi poti sa fi mai explicit cu exercitile mersi mult iti dau funda daca imi explici

| 123456numelemeu explică (pentru soloangel01):

Daca afli iti dau fundita

| soloangel01 a răspuns (pentru 123456numelemeu):

Nu am gasit nimic...nici macar cum se cheama miscarea. Oricum cred ca este greu de facut, cum este si frontflip-ul sau backflip-ul sau spagatul.Dar daca iti doresti atat de mult sa poti sa faci acea miscare, uitate la filmulete cu ea si incearca si incearca. Poate o sa reusesti.