| Capone5556 a întrebat:

SALL TPU! Am o problema, sunt pe clasa a8-a si fac sport. Antrenorul mi-a spus ca am o oferta pentru a pleca la un alt club din vara. Acolo stai la hotel, ai 3 mese pe zi + liceu si niste bani de la ei de cheltuiala.Insa aici intervin cele doua probleme: 1)Intre orase exista o distanta de 125 Km. 2)Mama nu vrea sa ma lase in ruptul capului.Ce sa i spun pentru a o convinge?

Răspuns Câştigător
| mihai69 a răspuns:

Spune-i că în ziua de azi, orice oportunitate ratată însemnă o mulțime de șanse de succes în viață pierdute. Dacă nu te lasă acolo, ce oferă în schimb ca să compenseze ceea ce pierzi? În plus, 125 km e relativ puțin - maximum 2 ore cu mașina! Ce e așa mare problemă?!?

7 răspunsuri:
| kitykity a răspuns:

Spune-i ca ai vrea foarte mult sa mergi, mai ales fiindca o sa te ajute foarte mult si n-ai vrea sa pierzi aceasta sansa. Chiar daca intre orase exista o distanta de 125 Km poate sa te viziteze la fiecare sfarsit de saptamana sau o data la 2 saptamani. Poti sa-ti iei o camera cu un prieten apropiat care este si serios si este mai mare decat tine. Poti sa vorbesti cu parintii prin telefon cat timp esti la distanta de ei.

| war50000 a răspuns:

Mergi cu trenul.

Răspuns utilizator avertizat
| corolav a răspuns:

Chestia cu „statul la hotel, trei mese pe zi și niște bani de cheltuială, plus liceu" e doar o aiureală. Basme pentru prostit fetișoare naive.
Nimeni nu-ți poate asigura aceste lucruri. Plus și intratul la liceu.
Încearcă să te interesezi mai îndeaproape de aceste „prea lesnicioase oferte".
În cel mai fericit caz poți ajunge destul de repejor în patul vreunui libidinos de profesor, dornic de ceva „prospătură".

| Capone5556 explică (pentru corolav):

Am un coleg mai mare cu 2 ani ca mine care tot acolo s-a transferat si mi-a trimis niste poze.Crede-ma chiar ofera luand in considerare ca echipa aceasta are un lot de seniori in prima liga si joaca in cupele europene.

| Capone5556 explică (pentru mihai69):

Mihai imi place cum pui problemalaughing

| corolav a răspuns:

Mă rog, treaba ta, faci cum crezi.
Noroc și sănătate și...La mulți ani!