| alas a întrebat:

Sall tpu.Azi am fost anuntati de professor ca o sa facem probe pentru echipa de footbal a scoli.suntem vreo 4 baieti care joaca footbal si va alege doar 2 sau 3 dintre noi din 4 clase......imi dati si mie niste sfaturi sau trucuri sa ajung mai bun la footbal. FuNDa~!

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut! La orele de sport,încearcă să-ți impresionezi profesorul. De exemplu,dacă dorești să joci fundaș,ai grijă la adversari,urmărește mingea,intercepteaz-o și deposedează-l pe adversar. Dacă joci atacant/mijlocas,ai nevoie de viteză, tehnică, dribling. Șutează mai mult la poarta, cu forță, așa bagi spaima-n portar. Salut!

5 răspunsuri:
| Kandia123 a răspuns:

Pai trebuie sa ai viteza, forta cand tragi la poarta, sa ai precizie sa nu fi egoist, sa alergi (in aparare/atac depinde de functie) sa dai pase, sa nu te oftici sau sa faci gura mare.
Sper ca te-am ajutat big grin. Baftaa!

| alas explică (pentru Kandia123):

Ideea este cum reusesc sa am calitatile astea....eu as vrea sa fiu mijlocas deci pe cele de mijlocas am eu nevoie

| ProdanCatalinRaul a răspuns:

Eu te-as sfatui sa inveti sa dai centrari sa inveti sa dai o pasa direct din minte fara sa te uiti, dar pasa sa ajunga unde trebuie si sa tragi cu forta la poarta! Eu asta fac si sunt mijlocas la echipa scoli!

| alas explică (pentru ProdanCatalinRaul):

Frumos

| alas explică:

Oricum mersi pentru tot dac apana la ora 8 seara nu mai primesc raspuns l aintrebari ma Gandesc si dau un raspuns castigator

Întrebări similare