| Anonigga a întrebat:

Sall TPU, azi cand m-am dus la sala am bagat piept si n-am febra...pot sa bag si maine piept? Simt cu nu mi-am lucrat pieptul prea mult. funda

10 răspunsuri:
| test1999 a răspuns:

Salut! Depinde ce exercitiu ai facut. Preferabil e sa-ti faci un program fix plus o alimentatie echilibrata. Daca nu a facut febra saptamana viitoare mai ridica din greutate.
Foarte important e ca in fiecare sfarsit de saptamana sa faci si cardio.

| NDC12 a răspuns:

NU! Nu lucrezi aceeasi grupa de muschi de doua ori pe saptamana, mai ales daca ai lucarat-o cu o zi inainte.

Daca simti ca n-ai lucrat prea mult o sa lucrezi data viitoare, ce exercitii faci? Cat stai la sala?

| NDC12 a răspuns (pentru test1999):

Pentru ce sa faca cardio la sfarsit de saptamana? Stii tu care e scopul lui, a zis el ca vrea sa slabeasca, etc?

| Cosmin86 a răspuns:

Inseamna ca ai antrenat pieptul prost.

Ce antrenament ai facut mai exact?

| test1999 a răspuns (pentru NDC12):

Culturistule, invata!

Scopul declarat: arderea grasimilor si cresterea masei musculare.

Cand arzi grasime cu minim de catabolism muscular?
Trebuie sa indeplinesti doua conditii: dieta si antrenamentele cu greutati.

Metoda clasica este sa faci intai antrenamentul cu greutati si apoi minutele de cardio pe care ti le-ai propus, la o intensitate moderata.
Bineinteles, pentru cei care au timp, un antrenament separat pentru cardio este si mai indicat.
Exista si voci care propun cardio inainte de antrenamentul cu greutati.

| NDC12 a răspuns (pentru test1999):

Copy/paste de pe google?

Deci tu chiar vrei sa-mi arati cat de prost esti? Daca faci cardio cresti in masa musculara? laughing arzi grasimile, atat.
El ti-a zis ca nu face febra la piept tu ii zici sa faca cardio, copil idiot.

| test1999 a răspuns (pentru NDC12):

laughing Te pupa gigi! laughing

| mbzba a răspuns:

Nu.

| Anonigga explică (pentru Cosmin86):

Impins bara, impins bara pe inclinat, fluturari, impins gantere....etc

| Cosmin86 a răspuns (pentru Anonigga):

Antrenament haotic. Fa 3 exercitii : impins inclinat cu gantere, impins orizontal cu gantere si flotari la paralele.

ATAT. Nu pui mana pe bara, nu faci fluturari, etc.