Ca sa stii: este nevoie de antrenament in primul rand deci cu cat exersezi mai mult cu atat corpul tau se solidifica daca pot spune asa... sper ca te-am ajutat funda?
Timpul si pasiunea ta pentru karate le va rezolva pe toate. Nu exagera in a rupe sau sparge diferite scanduri, ...gheata, etc. Risti sa te accidentezi serios si sa nu mai poti practica niciodata. La noi la sala spargerile se executa sub supravegherea instructorilor atestati
Da si la noi la fael dar eu vreau sa stiu cum sa am tibia si pumnul soi alte oase mai tari
Hey,eu sunt de la Goshin-ryu Ploiesti. Niciodata nu vei putea avea tibia, pumnul...etc suficient de puternice tot timpul trebuie sa te antrenezi.Cu cat ai mai multe antremente facute(atentie, nu trebuie sa tragi chiulul la anumite exercitii)cu atat oasele tale dar si muchii totodata se intaresc.Sper ca ti-am putut fii de ajutor
Dc nu intelegeti ca eu vreau sa stiu ce exerciti anume trebuie sa fac pentru a obtine oase puternice sper ca m-am facut inteles. X-( X-( X-( X-( X-(
Cipi1212 întreabă: