Serios Andy? Cat de mult ai fost la sala tu si cine te-a invatat sa faci pauza dupa doua zile.
Rectific :Cu pauza dupa fiecare doua zile, esti TERMINAT! Poate nu in acea zi, poate nu in urmatoarea, dar cu siguranta nu vei mai putea lucra asa cum trebuie.
Sfatul meu e altul, am aproape 2 ani de sala si sunt multumit de rezultate, atata timp cat am mers pe cale naturala nu am mancat/baut niciun fel de proteine sau restul chimicalelor.Mergi zi de zi 5 zile pe saptamana, maxim 2 ore pe zi.
Fa-ti un program al tau,de exemplu eu aveam :
Luni Spate+Triceps
Marti Piept+Biceps
Miercuri Picioare+Abdomen
Joi Aerobic(Este foarte bun,te ajuta la relaxare si la o circulatie mai buna a sangelui)
Vineri Brate (Biceps, Triceps, Antebrat)
Sambata (eventual poti face aerobica, sau poti face o plimbare cu bicicleta, alergi..etc.
O sa ai rezultate bune si vizibile dupa cateva luni(asta daca vrei sa fi natural)
Si inca ceva.La sala incearca cat mai multe combinatii cu ganterele, bara pentru piept, bara Z etc..sunt mult mai bune exercitiile de acest gen decat aparatele!
Bafta!
Ar trebui să mergi la sala 2 zile, apoi să faci una pauză.Am aici un site care te-ar putea ajuta https://www.youtube.com/user/passion4profession