| AdyWWE a întrebat:

Sallut Am 15 ani si as vrea sa devin un wrestler. chiar daca suna ciudat si e o prostie wrestlingul mie imi place si cate flotari si alte exercitii tr sa fac pe zi? dau funda celui care imi raspunde la intrebare cel mai binewinking

Răspuns Câştigător
| raadulica1999 a răspuns:

Asta nu tine numai de exercitii si muschi, trebuie sa stii si scheme si alte chestii din astea, in fine, s trebuie sa faci seturi de exercitii pentru abdomen, tricebs biceps, deltoizi etc, poti sa vezi chestiile astea pe http://www.passion4profession.net/en/muscle-exercises/

11 răspunsuri:
| VladimirPutin a răspuns:

Wrestling-ul e doar spectacol nu e sport
ce flotări mă? nu ajungi în veci

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hai mane ce naibi sa fim seriosi uita-te la big show cum arata vrei sa devii si tu ca el? laughing) ala ridica poate peste 200kg

| D3a7n8i a răspuns:

Du-te la sala.Fa cam 100 de flotari pe zi daca vrei muschi si mananca sa prinzi energie. Oricum eu nu prea iti recomand sa te faci wrestler.

| joe2011 a răspuns:

Man,ai sanse sa devii wrestler in Romania, in america nu stiu la tna, sau wwe.ma rog nu conteaza asta, in primul rand nu trebuie sa ai cine stie ce corp.rey rey ti se pare musculos? shawn michaels,randy crezi ca stau prea mult in sala? trebuie in principal sa stii sa te prefaci(oricat de rau suna wwe e fals,am vazut pregatirile dinaintea spectacolelor si iti spun eu ca tott e fals), nu iti trebuie neaparat flotari, trebuie sa faci exercitii pentru.toate grupele musculare cu flotarile nu dezvolti decat tricepsii, pectoralii si inca cativa muschi (si asta foarte greu). trebuie sa ai o alimentatie echilibrata.3 zile pe saptamana fa : 4 serii de flotari(pina nu mai poti), 4 serii genuflexiuni(pina nu mai poti)aebdomene la fel si trebuie sa gasesti un exercitiu si pentru. bicepsi

| AlexanderR a răspuns:

In primul rand ca sa ajungi wrestler trebuie sa ai foarte multi bani.
In al 2-lea rand muschii nu ii formezi numai din flotari si abdomene, trebuie sa mergi la sala sa lucrezi cu greutati.
In al 3-lea rand este un spectacol, nu este un sport. tot ce fac ei este actorie.
P.S. Daca vrei sa inveti sa te aperi practica un sport de genul box / karate / judo!

| Raphaelo299 a răspuns:

Pai daca eu fac 200 de flotari pe seara si sunt judoka locul 1 nationale la abdomene nu pre ma dau ma rog tu cred ca trebuie sa faci cam 400 si nu ie o prostie wwe e o prostie in rest e adevarat

| swat1997 a răspuns (pentru Raphaelo299):

Eu zic ca daca vrei sa faci ceva de genu mai bine kingboxing e mia fain si lasa prostiile de la TV wrestler laughing daca vrei sa te bati mai bine KINGBOXING

| Leeuk a răspuns:

Uite am 10 ani si eu vreau sa devin un wrestler ceva apropiat de john cena oricum este wrestlerul meu preferat si eu am acasa gantere si fac aproape in fiecare zi plus ca ma bat cu fratemiu de 16 ani si soramea de 18

| Douglas_Vincent_1986 a răspuns (pentru anonim_4396):

Corect! laughing) Poate omu vrea sa fie vreun lesnar :O

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Wrestling-ul este un circ...cum a spus si "VladimirPutin".

| Davidwwe1 a răspuns:

Frate nu trebuie sa faci exerciti etc.Cei din WWE nu-i intereseaza daca stii sau nu engleza.Pentru a deveni wrestler intr-o federatie(amator) trebuie sa te inscri al wrestling mare branza.Dar ca sa devii WWE Superstar (wrestler pro) trebuie 4 ani de wrestling dupa care te vei lupta cu un superstar WWE daca-l abti esti noul WWE Superstar iar wrestlerul infrant iese din WWE. Daca nu-l bati mai faci 4 ani si daca nu-l bati nici atunci iar mai faci 4 ani si tot asa pana-l bati...
ATENTIE:ACEASTA ESTE SINGURA METODA DE A DEVENI WWE SUPERSTAR.LA WRESTLING AI VOIE DE LA 14 ANI.