Nu stiu exact in ce consta programul pentru ca nu se vede doar de pe site si nici nu l-am incercat.
Dar ce te nemultumeste la el? Poti sa spui in ce consta mai exact programul pe care l-ai facut pana acum?
Am antrenat o grupa pe zi. 7 antrenament pe saptamana.
la un momentdat am simtit nevoie de mai mult si am incepus sa lucrez grupele mici de doua ori. Am lucrat astfel timp de o luna caci la sfarsitul acesteia m am simtit supraantrenat si nu mai simteam muschi crescand. urma sa reduc antrenamentul la 2 grupe pe zi de 3-4 ori pe saptamana pana am dat de acest antrenament.
Ceea ce am facut eu acum 1-2 luni nu a fost o pierdere de timp deoarece am vazut progrese foarte mari la masa mea muscculara. Tipul de pe acest site spune ca acest program e mult mai bun si te ajuta sa pui masa musculara mult mai repede. Prboblema e ca la antrenament nu simt deloc grupele cum eram obisnuit. El spune ca trebuie doar sa i stimulezi., dar mi mi se pare cam putin.
Daca folosesti greutati destul de mari, nu ai nevoie de antrenamente foarte lungi ca sa cresti in masa musculara. Uneori si o singura serie cu o greutate adecvata poate sa fie suficienta ca sa cresti. Nu trebuie sa iti faci muschii "praf" ca sa cresti in masa musculara.
Si nu uita: cresterea in masa musculara este 70% alimentatie 30% antrenament
Si odihna? te corectez putin aici:
-alimentaite 70%
-antrenament 20%
-odihna10%
)))))) frate e o prostie.In 9 saptamani nu vei acumula cine stie ce masa musculara.Vei acumula cel putin 4 luni de masa+suplimente(gainer+creatina sau.)si nici atunci nu vei pune cum iti imaginezi tu.
Sunt deja mare in masa musculara
Tocmai! Daca deja ai musculatura si faci de ceva timp culturism sau bodybuilding cresti mult mai greu decat un incepator
In acest caz te mai deranjez cu o intrebare : acest antrenament de 9 saptamani poate fi prea slab pentru un avansat?
Deoarece asa cum spune si in descrierea de pe site, eu cred ca mi am cam depasit geneticul.
Fii atent! Sfatul meu e sa urmezi un program clasic.Asa vei reusi. Daca faci toate prostiile pe care le gasesti pe nu stiu ce site....nu vei avea rezultate.Programul clasic e cel mai sigur si eficent.
misteryo50 întreabă:
AndreiTex întreabă:
Emanuelmessi întreabă:
xyblue întreabă: