anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut.
A incercat cineva antrenamentul de 9 saptamani pentru cresterea mesei musculare de pe http://antrenorulmeupersonal.ro/?
Eu am inceput de lunea asta, dar nu sunt foarte multumit pentru inceput.

10 răspunsuri:
| Nickname1890 a răspuns:

Nu stiu exact in ce consta programul pentru ca nu se vede doar de pe site si nici nu l-am incercat.

Dar ce te nemultumeste la el? Poti sa spui in ce consta mai exact programul pe care l-ai facut pana acum?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Nickname1890):

Am antrenat o grupa pe zi. 7 antrenament pe saptamana.
la un momentdat am simtit nevoie de mai mult si am incepus sa lucrez grupele mici de doua ori. Am lucrat astfel timp de o luna caci la sfarsitul acesteia m am simtit supraantrenat si nu mai simteam muschi crescand. urma sa reduc antrenamentul la 2 grupe pe zi de 3-4 ori pe saptamana pana am dat de acest antrenament.
Ceea ce am facut eu acum 1-2 luni nu a fost o pierdere de timp deoarece am vazut progrese foarte mari la masa mea muscculara. Tipul de pe acest site spune ca acest program e mult mai bun si te ajuta sa pui masa musculara mult mai repede. Prboblema e ca la antrenament nu simt deloc grupele cum eram obisnuit. El spune ca trebuie doar sa i stimulezi., dar mi mi se pare cam putin.

| cristi1505 a răspuns:

laughing)))))) frate e o prostie.In 9 saptamani nu vei acumula cine stie ce masa musculara.Vei acumula cel putin 4 luni de masa+suplimente(gainer+creatina sau.)si nici atunci nu vei pune cum iti imaginezi tu.

| Nickname1890 a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca folosesti greutati destul de mari, nu ai nevoie de antrenamente foarte lungi ca sa cresti in masa musculara. Uneori si o singura serie cu o greutate adecvata poate sa fie suficienta ca sa cresti. Nu trebuie sa iti faci muschii "praf" ca sa cresti in masa musculara.

Si nu uita: cresterea in masa musculara este 70% alimentatie 30% antrenamentwinking

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru cristi1505):

Sunt deja mare in masa musculara tongue

| cristi1505 a răspuns (pentru anonim_4396):

Tocmai! Daca deja ai musculatura si faci de ceva timp culturism sau bodybuilding cresti mult mai greu decat un incepatorwinking

| cristi1505 a răspuns (pentru Nickname1890):

Si odihna? te corectez putin aici:
-alimentaite 70%
-antrenament 20%
-odihna10%

anonim_4396

In acest caz te mai deranjez cu o intrebare : acest antrenament de 9 saptamani poate fi prea slab pentru un avansat?

anonim_4396

Deoarece asa cum spune si in descrierea de pe site, eu cred ca mi am cam depasit geneticul.

| cristi1505 a răspuns (pentru anonim_4396):

Fii atent! Sfatul meu e sa urmezi un program clasic.Asa vei reusi. Daca faci toate prostiile pe care le gasesti pe nu stiu ce site....nu vei avea rezultate.Programul clasic e cel mai sigur si eficent.