| sNkRuLzLove a întrebat:

Salut all am 14 ani aproape 15 1.80 inaltine si 55kg vreau sa va intreb pot sa am un abdomen frumos la greutatea asta? mi se pare si mie ca e o diferenta mare intre inaltime si greutate. Dati-mi si mie niste sfaturi despre alimentatie vine 1mai si am 3 luni la dispozitie sa ma pregatesc pentru vara ce va veni.Pe langa alimentatie vreau sa va mai intreb ceva legat de biceps triceps antebrat am9cm latime la brat pot face 9-10 tractiuni bine dar la biceps nu vad nicio diferenta why? funda induscutabil

7 răspunsuri:
| cristi1505 a răspuns:

Trebuie sa te ingrasi! La aceasta inaltime trebuie sa ai cam 70-75 kg.Mergi la o sala de forta si sfatuiestete cu antrenorii de acolo legat de suplimente antrenament, odihna, alimentatie etc.Eu iti pot zice in mare.De exemplu ar trebuie sa iti cumperi un gainer pentru a lua in greutate, sa ai minim 5 mese pe zi bogate in proteine si carbohidrati, sa mergi la sala etc.Sunt multe de spus.Din acest motiv fugi la o sala de fortawinking.

| e7d7n7 a răspuns (pentru cristi1505):

Ăsta e un sfat? Tu îi recomanzi sala la 14 ani? Când nici n-are oasele bine dezvoltate?

| cristi1505 a răspuns (pentru e7d7n7):

laughing))....Eu faca sala de la 13 ani si am crescut in continuare.Am crescut intr-o vara 6 cm.Sala nu iti afecteaza cresterea. Daca te alimentezi cum trebuie, nu exagerezi si odihna e pe masura nu iti va afecta! Mai intereseaza-te!

| sNkRuLzLove explică (pentru cristi1505):

Pai nu ma odihnesc cat trebuielaughing fac flotari pana numai pot

| cristi1505 a răspuns:

Apropo,mai uitate pe aici:
http://www.culturism.ro/

| sNkRuLzLove explică (pentru cristi1505):

Man daca ma ingras se intampla cv? adica ok ma ingras si dupa aia ce fac incerc sa slabesclaughing?

| cristi1505 a răspuns (pentru sNkRuLzLove):

NU! Acel produs pe care ti l-am recomandat este pentru masa musculara.Te vei ingrasa si cu grasime dar si cu masa musculara.Este mai mult pentru masa musculara.Acum ai inteles?