Trebuie sa te ingrasi! La aceasta inaltime trebuie sa ai cam 70-75 kg.Mergi la o sala de forta si sfatuiestete cu antrenorii de acolo legat de suplimente antrenament, odihna, alimentatie etc.Eu iti pot zice in mare.De exemplu ar trebuie sa iti cumperi un gainer pentru a lua in greutate, sa ai minim 5 mese pe zi bogate in proteine si carbohidrati, sa mergi la sala etc.Sunt multe de spus.Din acest motiv fugi la o sala de forta.
Ăsta e un sfat? Tu îi recomanzi sala la 14 ani? Când nici n-are oasele bine dezvoltate?
))....Eu faca sala de la 13 ani si am crescut in continuare.Am crescut intr-o vara 6 cm.Sala nu iti afecteaza cresterea. Daca te alimentezi cum trebuie, nu exagerezi si odihna e pe masura nu iti va afecta! Mai intereseaza-te!
Pai nu ma odihnesc cat trebuie fac flotari pana numai pot
Man daca ma ingras se intampla cv? adica ok ma ingras si dupa aia ce fac incerc sa slabesc?
NU! Acel produs pe care ti l-am recomandat este pentru masa musculara.Te vei ingrasa si cu grasime dar si cu masa musculara.Este mai mult pentru masa musculara.Acum ai inteles?