Incepe cu un gainer
gfx-8 mai ieftin sau true mass/elite mass mai scumpute
sau whey (cea de la ON sau synthia recomand dar mai sunt si altele) + dextroza + creatina (muscletech, ON, s.a.)
Nu te baga la proteine de la ON gen whey sau alte chestii, astea te face dar in timp 1-2 ani sa se simta ceva de la ele, ia-ti un gainer, ceva care sa coste peste 1 mil,nu te baga la ieftine ca nu faci nimic,ca energizant, daca nu ai energie de loc si nu rezisti o ora jumate sa te antrenezi, e bine sa iei dar daca rezisti nu are rost, hot blood, hyper FX.ia una din cele 2 si o sa ai ceva energie mai multa!
Daca tu faci antrenament in 45 de minute e clar...o sa faci sala inca 10 ani de acum incolo si o sa faci degeaba, mai ales daca o sa iei si proteinele de la whey care zici tu ca sunt cele mai "bune"! ))), Un antrenament bun e sa faci 1:30-2:00 ore eu fac si 2:30 uneori, si despre proteine, proteina de zer nu se cunoaste decat dupa o perioada de timp, de ce sa iei ceva mult timp cind poti lua ceva mult mai bun gen gain fast sau altele care sunt excelente!
Serios? acum la 86 de kg fac flotari la paralele cu 30 de kg legate de mine.
"Un antrenament bun e sa faci 1:30-2:00", ala e antrenament DE VOLUM, care te ajuta doar la rezistanta, NU la muschi sau forta ( decat foarte putin )
Dupa 1 ora nivelul testosteronului scade si deja e contraproductiv.
Copii mici, fac ei sala 2 ore si vor muschi si apoi se mira de ce raman niste firavi
Cat de IDIOT sa fi sa stai 2 ore la sala? NICIUN antrenor de fitness nu rcomanda o asemenea PROSTIE ( vezi pe TOATE site-urile specializate pe fitness )
Esti varza la toate capitolele! N-are rost sa o lungesc cu tine cu din astea, tu fa-ti antrenamentul tau de 45 de minute, cei care fac peste 1:30 au energie si au cum sa faca un antrenament mult mai bun decat cel in 45 de minute, daca tu obosesti nu inseamna ca obosesc toti repede ca tine, ia intreaba antrenorul de la sala daca e ceva rau sa faci un antrenament care il faci tu de obicei sa il faci la dublu sa vezi cit de "rau "este, e logic ca daca unu face de 2 ori cit tine la orice aparat are performante mai mari ca tine!
Omule, am facut si antrenamente de 2 ore ca tine si antrenamente de 45-60 de minute ( CUM SE FAC ) si am vazut diferentele.
" e logic ca daca unu face de 2 ori cit tine la orice aparat are performante mai mari ca tine!", asta e o logica PROASTA.
Dupa o ora NIVELUL TESTOSTERONULUI SCADE => ce tragi peste e DEGEABA ( dar esti PREA CRETIN sa stii macar ce inseamna testosteron! )
Muschii cresc de la natrenament INTENS, nu de la VOLUM.
Mai documenteaza-te :
http://www.culturism-fitness.go.ro/antrenament.htm
Citez : "3. Cam cat trebuie sa dureze un antrenament?
In general nu trebuie sa depaseasca 1, 5 ore, cu optimul intre 45 min si o ora"
Nu e vina mea ca tu esti doar un COPIL MIC care HABAR NU ARE sa se antreneze, nici macar nu ai auzit de hormonul numit testosteron!
Serios? Tu stai 2 ore la sala si dai sfaturi altora despre cum sa antreneze?
Lasa sala si apuca-te de sah!
p.s. : arata-ne si noua performantele tale cu antrenamentul ala de rahat.
Ca de testosteron si ce ti s-a explicat se vede ca nu ai inteles nimic, tu ai doar gandirea aia primitive ( mai mult = mai bine )
Si sah daca fac si tot o sa am performante mult mai mari ca ale tale, sunt si pe la noi la sala dinastia care se "antreneaza"45 de minute ridica si ei 2 greutati cele mai usoare si ala e antrenamentul, ceva de genu cred ca esti si tu, du-te si fugi si tu 45 de minute si revinoti si tu!
Tu nu intelegi ca SCADE TESTOSTERONUL? cum naiba pui muschi fara testosteron?
Copil mic... sta si freaca menta la sala si are nevoie de 2 ore. Esti COMPLET PARALE L cu sportul asta, RAMAI LA SAH, fa performanta in sah
anonim_4396 întreabă: