Probabil ca vei creste brusc la pubertate si tii se va rupe pielea de pe spate de exemplu, nu e nimic infricosator, doar ca vei avea vergeturi. Nu iti plesneste si iti va iesi sangele, stai calm. Tin sa spun ca toti pe care ii stiu care au practicat inot sunt mai scunzi de 160-165, deci iti recomand sa practici altceva.
Da-mi voie sa ma indoiesc de masurile parintilor tai!
Nu cred ca au amandoi 185 si 175! intoarce-te cand ai masurile exacte si iti voi calcula inaltime ata.
Mama ta este cu jumate de cap mai inalt ca tatal tau?
Asa ai scris "... tatal meu are 175 cm iar mama mea 185 cm"
Vei creste, stai linistit, ai perioade. Poti sa practici ce sport vrei, nu te va ajuta sa cresti mai mult decat ai fi crescut si fara sa practici respectivul sport.
Salut! Indiferent de ce sport ai practica, trebuie sa intelegi ca, cresterea in inaltime nu poate fi influentata de niciun factor extern. Asadar, cat esti programat genetic, atat cresti.
Nu conteaza ce inaltime au parinti tai, daca doresti sa cresti mai mare cel mai benefic sport este baschet-ul, chiar si inotul ajuta la o crestere armonioasa dar fara o alimentatie buna cu 3 mese pe zi organismul va avea de suferit mai ales acum cand cresti. De asemenea nu incepe sa consumi bauturi alcolice si tutun, aceste putand sa afecteze considerabil cresterea.
De fapt 99% conteaza intaltimea parintilor... inaltimea e determinata GENETIC.
Poti sa faci tu cat basket vrei, ca nu o sa te inalti mai mult decat te-ai fi inaltat si fara sa practici.
Mai documenteaza-te.
p.s.: de cand influenteaza tutunul si alcoolul cresterea?
Domnule Cosmin de ce sunteti asa de negativist, dvs doar vreti sa ii spulberati sperantele saracului copil, la ce comentariu ati dat nu cred ca ar mai face vreun sport vreodata si inainte sa postati mai cititi de cateva ori ce ati scris ca sa va corectati.
Andrei16263829 întreabă: