| LullyLullu a întrebat:

Am 12 ani, 1.64 m si 45 de kg. Mi se pare ca am soldurile cam mari, insa lucrez la asta. As vrea sa imi ziceti daca sunt prea grasuta pentru varsta si inaltimea mea, si daca da ce as putea facehappy. Multumesc anticipat. :*

5 răspunsuri:
| alinosh a răspuns:

Personal mi se pare ca esti super ok... Indicele de masa corporala iti este chiar bun, asa ca nu ai de ce sa iti faci griji. Iar soldurile cred ca se rezolva de la sine pentru ca esti inca in crestere. Asa ca embrace yourself and don't worry big grin

| bridget a răspuns:

La inaltimea ta ar trebui sa ai 54 kg!

| PredaAndrei a răspuns:

Salut.Eu am aceeasi inaltime ca si tine ma rog 1.65, tot 12 ani si la varsta si inaltimea asta ar trebui sa ai cam 41 de kg asa mi-a zis doctorulwinking

| Hades98 a răspuns:

Buna. Esti perfecta pentru varsta ta daca chiar vrei sa slabesti sau sa nu se puna pe solduri incearca ceva vegetal o salata de legume sau fructe si las-o mai usor k E-urile adica cipsuri suc etc...
Nu trebuie sa ma asculti dar mna ziceam si eu ti-am dat o idee nu trebuie sa renunti la placerile tale... si fa sport alearga de preferat seara cand apune soarele nu este foarte cald nici frig este perfect...
BAFTA!:*:*

| LullyLullu explică (pentru Hades98):

Mersi:* Cat priveste alimentatia, eu nu prea mananc cipsuri, suc nu beau... O sa ma axez mai mult pe fructe si legume, cum ai zis tu. happy