Nici eu nu te sfatuiesc sa te apuci de acum de tras de fiare, mai ales ca nu ai asa de mult testosteron, deci nu vei vedea cine stie ce schimbari (sa nu mai zic ca nu poti sa faci mare lucru cu doua gantere de 3kg). Nu vei ramane mic, te asigur, faceam genuflexiuni cu 80 kg in trecut in fiecare saptamana si tot am crescut. De flexat bratele cu 3kg nu se pune problema. Ideea e ca nu prea merita. Mai asteapta 2-3 ani si du-te la sala
Te poti interesa de pe acum de antrenamente, alimentatie, de un stil de viata sanatos, le pui in aplicare in anii urmatori.
Da! Eu așa stiu! Frate ai timp mai târziu Dezvolta-te si după apuca-te Ești scund, fa mai bine un sport sa te înalte
Cum naiba sa il afecteze?
Mai ales 3 kg ...pai cand il trimite ma-sa sa cumpere apa ce face? Nu cara sticla de de 2, 5l pentru ca nu va mai creste in inaltime?!
La 13 ani eu zic să te bucuri de copilărie, că vei avea timp cu carul să faci și masă musculară.
Ma bucur de ea! Joc fotbal, ma joc pe calculator ies mult pe afara cu baietii.dar in timpul liber vreau si sa mai ma antrenez pentru a nu ramane slab.