anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut.Am 13 ani jumatate cam 1.63-1.64 metri si 55 de kg.Am niste gantere de 3 kg fiecare iar intrebarea mea este:daca fac cu aceste gantere exercitii acasa(pentru maini), imi pot afecta cresterea?

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Da! Eu așa stiu! Frate ai timp mai târziuwinking Dezvolta-te si după apuca-tewinking Ești scund, fa mai bine un sport sa te înaltewinking

| smihai23 a răspuns:

La 13 ani eu zic să te bucuri de copilărie, că vei avea timp cu carul să faci și masă musculară.

| CosminCAS123 a răspuns (pentru smihai23):

Ma bucur de ea! Joc fotbal, ma joc pe calculator ies mult pe afara cu baietii.dar in timpul liber vreau si sa mai ma antrenez pentru a nu ramane slab.

| aXy99 a răspuns (pentru anonim_4396):

Cum naiba sa il afecteze? laughing
Mai ales 3 kg laughing ...pai cand il trimite ma-sa sa cumpere apa ce face? Nu cara sticla de de 2, 5l pentru ca nu va mai creste in inaltime?!

| aXy99 a răspuns:

Nici eu nu te sfatuiesc sa te apuci de acum de tras de fiare, mai ales ca nu ai asa de mult testosteron, deci nu vei vedea cine stie ce schimbari (sa nu mai zic ca nu poti sa faci mare lucru cu doua gantere de 3kg). Nu vei ramane mic, te asigur, faceam genuflexiuni cu 80 kg in trecut in fiecare saptamana si tot am crescut. De flexat bratele cu 3kg nu se pune problema. Ideea e ca nu prea merita. Mai asteapta 2-3 ani si du-te la salawinking
Te poti interesa de pe acum de antrenamente, alimentatie, de un stil de viata sanatos, le pui in aplicare in anii urmatori.