| Adrian1331 a întrebat:

Salut.Am 14 ani, 1.73m si 70 de kg.Si nu prea pot sa fac nici o flotare sau tractiune.Niste exercitii care ma pot ajuta la asta?

7 răspunsuri:
| Mejdej a răspuns:

Totu este sa incerci si cu timpul vei reusi. O flotare azi maine 1 jumate si tot asa succes.

| Iunix a răspuns:

Da, fă flotări în continuare. Nu poți să faci? nu-i nici o problemă, la început fă câteva flotări așa cum poți tu. După ce capeți puțină forță încearcă să faci câteva flotări corecte, privirea în față să nu faci cocoașă, cum am văzut la unii. Faptul că ai 70 de Kg nu e o problemă, eu cu 5 cm mai înalt și 80 de Kg pot să fac 30 de flotări calumea și dacă mai mă forțez mai fac câteva și abdomene am făcut la ora de sport 40 fără să obosesc cine știe ce sau să mă doară burta după, deci greutatea nu ar trebui să te împiedice.

| wildthing a răspuns:

Incepi prin a face flotari pe genunchi, astfel forta iti va creste si la un moment dat vei putea sa faci si flotari normale. Daca nu poti sa faci tractiuni, chemi un prieten sa te ajute, te agati de bara, indoi genunchii la 90 de grade, incrucisezi picioarele si il pui pe acel prieten sa treaca in spatele tau, sa ridice de varful piciorului care prin incrucisare ramane in partea de jos, doar atat de mult cat e nevoie sa te poti ridica.

| Costachel75 a răspuns:

Fute la o sală și încearcă să ridici greutăți de la mic la mare trebui formati mușchi și cu timpul o sa faci ce vrei tu

| sanea123456789101112 a răspuns:

Eu la fel nu pot sunt praf(sunt fata)cineva ma sfatuit sa incep cu flotari de-acelea pentru fete sa u flotari la prete(iti tui bratele pe perete iti lasi greutatea in ele si le indoi ca si cand ai face o lotare normala)Asa incerci sa faci cate 50 de astel de exercitii pe zi(poate la inceput sa te doara muschi daca nu prea faci sport)daca te vei tine de ele intr-o luna vei incepe sa faci flotari normale apoi continua cu cele normale si iti va fi foarte usor!

| DaniTDCI a răspuns (pentru Iunix):

Depinde de la persoana la persoana big grin, sunt ca si tine, dar am 75 kg si abia daca fac 5 flotari,

| Intrainforma a răspuns:

Intra pe www.intrainforma.ro si cauta "program antrenament pentru incepatori "
Vei gasi acolo tot ce ai nevoie