Nu prea, esti cam mic, iar daca faci sala de acum, s-ar putea sa nu mai cresti si ramai la 1.72. Eu iti recomand sa faci baschet macar 1 an de zile, te asigur ca vei creste cativa centimetri.
Alt dezinformat
Inaltimea e determinata GENETIC. Sincer, as vrea sa stiu si eu de unde scoateti aberatiile astea. Adica ok, cu baschetul mai inteleg ca vedem ca baschetbalistii sunt inalti si e greu sa gandim putin (sau sa ne informam) ca sa ne dam seama ca inaltimea lor nu e o consecinta a sportului pe care il practica, ci e fix pe dos. Dar la partea cu sala chiar nu vad nicio scuza. Daca stii catusi de putin despre bodybuilding (ca daca nu stii, mi se pare normal sa taci), ai auzit si de Arnold Schwarzenegger care nu e nici scund si nici nu s-a apucat dupa perioada dezvoltarii. Sa nu mai zic ca exista exemple de bodybuilders care au inceput tot din adolescenta si au 2m...
Bodybuilderi care au inaltime de >1, 90 m sunt destul de rari.Majoritatea au cam 1, 75 m-1, 80 m
Oamenii care au inaltime de peste 1, 90 sunt destul de rari*
E ok frate stai linistit, nu iti va opri cresterea in inaltime, ba dimpotriva iti va favoriza dezvoltarea.Mergi la sala si fa sport, o sa vezi beneficiile sportului cu timpul