Sa sti ca ca flotarile te ajuta 1% sa iti dezvolti masa musculara! Cel mai important:Trebuie sa faci multe exercitii si mai ales tractiuni care te ajuta 40% si mese cu multe proteine care te ajuta 50%; restul se fac de la sine! Pliz funda...
Pai. Ca sa vezi ca ai pus masa musculara in scurt timp trebuie sa faci foaarte multe acum debea se formeaza musculatura si o sa mai dureze pana o sa se cunoasca:d
Am un prieten se duce in fiecare zi la sala[asta fiind de 2 luni] si totusi nu se cunoaste cine stie ce:d
Sper ca te-am ajutat.:*
Nu chiar, multe repetari = rezistenta
pentru muschi ai nevoie de repetari PUTINE cu greutati mari, trebuie sa maresti GREUTATILE, nu numarul de repetari
maxim 10 repetari / serie, cand poti mai multe maresti greutatea.
Si prietenul tau face greseala tipica de incepator, muschii cresc in zilele de pauza, NU cand ii lucrezi.
sala in fiecare zi = progrese foarte slabe si lente
Cosmin daca fac 5 zile din 7 si fac ceva gen: luni piept, marti spate, miercuri picioare, etc e bine?
Da, e un program foarte bun. Dar trebuie sa fii foarte atent la alimentatie si odihna, ca e foarte usor sa te supra-antrenezi cu 5 zile consecutive de sala.
Eu prefer 4 zile pe sapt, 2 zile sala + 1 zi pauza + 2 zile sala + 2 zile pauza, asta a dat cele mai bune rezultate pentru mine.
Dar incearca si vezi cum te simti.
Floratile nu prea ajuta la musculatura, depinde daca vrei muschi la maini :.1 cu flotarile faci muschi dar cu aia ai viteza la lovituri, iar haltere te ajuta sa te faci mai puternic la maini dai funda plz?
Cersetor de funde, penibil
Flotarile*
m-am molipsit de la altii
Siksaksok întreabă: