| Mihaiii1999 a întrebat:

Am 14 ani si o inaltime de 1, 83 m. Am inceput sa fac sala ( am facut doar de 2 ori ). Vreau sa stiu daca ma afecteaza cu ceva sala. Multumesc anticipat! :*

8 răspunsuri:
| lahme a răspuns:

Mama ce inalt esti laughing.
din cate stiu eu, nu te afecteaza cu nimic... doar sa nu ridici greutati prea grele pentru ca iti poate afecta createrea.

| AlexSmile a răspuns (pentru lahme):

Ce e asa nemaivazut? Eu am 15 ani si am 1.80 si ma simt foarte bine in pielea meawinking

| AlexSmile a răspuns:

Si referitor la intrebarea ta, fac sala de la 14 ani si nu, nu te afecteaza cu nimic, dar incepe cu greutati mici sau medii, nu te avanta din prima la greutati mari.

| Wehes a răspuns:

A 15-a oara, NU te afecteaza cu nimic, dimpotriva.

| PreaDulcePreaFin a răspuns (pentru AlexSmile):

Faci cu ce greutati iti permite corpul, nu mici nu medii nu mari, ca doar nu mergem la sala sa ne spargem in figuri, cu cat facem noi impins la piept

| dextermorgan12 a răspuns:

Salut.Excercitiile trebuie executate corect si cu grija mare.In prima saptamana e bine sa faci in fiecare zi majoritatea excercitiilor cate 1 serie, 2 sa te obisnuiesti cu ele.Nu pune greutate mare, ca degeaba pui.O sa te ingrasi(presupun ca asta vrei sa faci ) doar daca faci excercitiile corect si incet cu o respiratie buna, alimentatie si multa odihna.Eu sunt de parere ca poti fi afectat, oarecum, de exercitiile ce impica ridicarea barii cu gretuati deasupra coloanei(genoflexiuni cu bara) care pot inceta/impiedica cresterea in inaltime.Numai bine, succes!

| Cosmin86 a răspuns (pentru dextermorgan12):

Cine naiba vrea sa se ingrase? oamenii merg la sala sa ia kg de muschi, nu de grasime

Răspuns utilizator avertizat