Ideea e ca suplimentele conteaza 10% si alimentatia 90%. Dureaza cam 1 an pana iti pui alimentatia la punct si abia apoi te poti concentra si pe suplimente.
Asta cu "suplimente direct" e o greseala tipica a incepatorilor.
Interesant, nu stii nimic despre sportul asta, nici macar nu te-ai apucat dar vrei deja sa comanzi whey si creatina. Pai... ia si comanda, cu restul de "detalii nesemnificative" vezi tu ce faci intre timp. Eu ce sa-ti zic? ia si te documenteaza!
Mda ma gandeam ca esti in stare sa oferi un sfat mai pertinent, dar se pare ca trebuie sa intreb pe cineva care chiar face sala. multumesc oricum pentru indrumare
Un sfat util cred ca ti-am dat (acela de a te documenta, o sa imi multumesti tu mai tarziu cand o sa intelegi valoarea acestui sfat), mura in gura cum se zice n-o iti dau, la fel cum nu a facut nici colegul Cosmin. Si asa ca si idee generala, daca eu si Cosmin ne-am aduna anii de sala cred ca ar rezulta vreo 30-35 de ani...de sala...
Dintre care 34 sunt ai lui Cosmin.
Nu ba copil necopt la minte. El are varsta putin peste 30 de ani si a scris de multe ori ca se antreneaza de vreo 16ani. Acu' ce sa zic, daca nu te-a dus mintea sa fii baiat destept, ai dat cu batu in balta, ca daca erai mai inteligent poate mai aflai si tu cate ceva. Eu am ajutat multa lume pe gratis (pe forumuri, prin sali, pe Youtube), dar nu si pe lenesi si pe aia ca tine, care se cred "destepti". Daca ai fi fost receptiv ai fi inteles cu adevarat ca sfatul cel mai bun pentru tine e sa te documentezi, ca doar pe tine te intereseaza sa pui muschi nu pe colegu tau de banca.
Ideea e ca suplimentele conteaza 10% si alimentatia 90%. Dureaza cam 1 an pana iti pui alimentatia la punct si abia apoi te poti concentra si pe suplimente.
Asta cu "suplimente direct" e o greseala tipica a incepatorilor.
Maryanulukual întreabă: