| Eusunt132 a întrebat:

Salut! Am 15 ani, 66.6kg si 1. 75cm. Cum ma pot inalta mai repede la varsta asta? (Am nevoie de raspunsuri bune!)

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Poti stimula hormonii de crestere prin:
- hrana bogata in vitamine si minerale cu multe fructe si legume proaspete, carne si vegetale si
- poti face un sport de echipa, care iti stimuleaza cresterea dar ajuta si la dezvoltarea frumoasa si armonioasa a corpului (volei, handbal sau baschet).
Din pacate, sala si greutatile inhiba hormonii de crestere si nu este recomandata in perioada puberatii. Dupa 20 de ani cand s-a incheiat cresterea, poti face cata sala doresti, dar acum evit-o!

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Esti bine la varsta ta. Vrei sa fii mare mai repede? Oricum vei mai creste indiferent de ce vei face tu.

| RobertMoon a răspuns:

Daca n-ai făcut nimic special până acum și ai ajuns la înălțimea asta crezi că te va ajuta ceva? Chestia e că nu există o pastila minune sau ceva 100% sigur, totul tine de genetic.

| Sophieka a răspuns:

Jassmina a oferit un raspuns bun...Eu vreau sa spun ca la 15 ani ai o inaltime super, 1, 75. Unde te grabesti? Te vei mai inalta probabil.

| AdrianaBacescu a răspuns:

Faci sport in fiecare zi

| Feri5 a răspuns:

Eu am 16 ani și aproape un 1.80. La 15 ani, aveam tot ca tine, 1.75. Încearcă să consumi fructe și legume, lapte, carne, alimente bogate în vitamine și proteine.

| CassiusAlexander a răspuns:

Ești ok oricum.