Intelege ca... keep calm si fa sport. Mai exista si factorul genetic. Eu aveam 1.85 prin clasa a opta. Si pe acolo am ramas. Bine, am mai crescut vreo doi centimetri. Omuleti carora le scuipam seminte in cap in clasa a noua erau cu un cap mai mari ca mine intr-a doispea. Deci... cum ziceam.
Trebuie sa iti faci analize, te duci la doctorul de familie si sa iti dea trimitere si ii spui ca vrei sa vezi daca mai poti creste.
Nu are nici'o treaba exercitiile pentru abdomen, sunt chiar benefice.
Si eu tot 15 ani am si fac sala de 1 an jumate. si nu fac numai abdomene, fac foarte multa forta. si chiar am crescut si cresc in continuare. multi oameni de la sala mi-au spus ca sala n-are treaba cu cresterea, te mai poti dezvolta chiar.
Nu e adevarat, trebuie sa stii ce faci la sala, eu am 18 ani si fac sala de la 15 ani si lupte de 2 ani, eu nu mai cresc de la 17 ani in inaltime pentru ca s'au oprit glandele de crestere, iti faci analize si acolo spune daca mai poti creste in inaltime.
Desigur ca poti sa iei steroizi si alte prafuri care te vor face sa cresti, dar peste 5 ani ai sa ai un corp ca unul de 50-60.
N-au cu ce să-ți afecteze creșterea, sportul e sănătos. Omul nu e ființă sedentară.
P.S: Vezi că abdomenul și "pătrățele" se fac prin alimentație, nu prin exerciții.
anonim_4396 întreabă: