Pustiule Eu fac ciclism
si nu fac 1000 de genoflexiuni. Si crede-ma ca am niste picioare... :d. Privind intrebarea ta, poti sa fci tu 20000000 de flotari, o sa se vada in primele 2-3 luni rezulate apoi o sa stagnezi
Du-te frate la sala, mananca mult si sanatos, dormi muult, si nu in ultimu rand, NU TE LASA DE SCOALA
. Si apoi mai vb
Masa musculara se dezolvta cel mai bine la repetitii putine. ( 8-10 ) Pune-ti in spate ceva greu pana nu reusesti sa faci mai mult de 10 flotari ( vezi sa nu iti rupi spatele! ). La fel la abdomene... ridica-te cu o greutate tinuta in maini a.i. sa nu rezisti la mai mult de 10.
( ceea ce ti-am spus se aplica si daca 11 flotari si daca faci 1111 )
Ha! Daca faci pauze in continuu nu o sa se vada nici un rezultat.Trebuie sa dai tot ce ai si dupa sa te odihnesti.Eu asa fac si practic sport de performanta(judo) de 5 ani.
daca intrebarea cu dormitu era pentru mine pai e usor, dorm seara
destule ore
imi pare rau dar te voi contrazice, daca vei face 10 flotari sa zicem de mai multe ori nu vei devei cine stie ce, pentru a se vedea rezultate mai rapid ( 1-2luni ) trebuie sa faci 500 flotari +
nu il voi intrece pe ronaldo ca mai mult de 1500 nu pot face si nici nu vreau sa fac mai multe
nu voi devenii o masina de omorat in masa desi nu m-ar deranja
Off topic: si de dormit cand dormi? on topic: dimineata o sa te trezesti cat muntele. ai grija sa betonezi pe langa pat ca s-ar putea sa rupi parchetul
Prietene ceea ce faci tu se numeste TIMP PIERDUT! Daca vrei sa cresti masa musculara iti recomand sa faci exerciti grele si repetari mai putine intre 8 si 10; Daca mai continui cu exercitiile astea by Cuck Norris o sa ajungi ca shaolini aia care au 20 kg si mananca un bob de orez pe zi.Si o sa te trezesti ca esti epuizat fizic
Aditu94 întreabă: