| DareDevil99 a întrebat:

Salut, am 16 ani 1, 72 si fac sala de 2 saptamani cu greutati de 15-20 de kg 4 serii de 10-15 repetari.
Lucrez doar triceps, biceps si piept.
Nu iau proteine si nici steroizi

1. EXISTA POSIBILITATEA SA STAGNEZ?
Precizez ca nu ma fortez si ca nu ridic gantera pe spate sau exercitii de genu care dauneaza...

Alimentatia este una normala.
Si dorm 10 ore/zi

Fac de 2 saptamani si deja incep sa se cunoasca rezultatele.
2.Inaltimea este una normala pentru varsta mea?

8 răspunsuri:
| Nickname1890 a răspuns:

In primul rand de ce nu lucrezi toate grupele musculare? te vei dezvolta neuniform si urat daca lucrezi asa.

1. Posibilitatea de a stagna exista atunci cand nu ai alimentatia corespunzatoare si daca antrenamentul nu este corect.

2. Inaltimea este perfect normala.

Sfatul meu lucreaza toate grupele musculare. Picioare, piept, spate, umeri, brate!

| DareDevil99 explică (pentru Nickname1890):

Nu am dc sa bag picoare si spate, o sa bag cand o sa mai cresc, alerg in fiecare zi 10-20 de kilometri deci nu imi mai trebuie sa bag si picoare. si spatele intra si de la aparatele e piept dar foarte putin pentru ca nu vreau sa fac spate

| Cosmin86 a răspuns (pentru DareDevil99):

Rezultate adevarate se vad in ani de zile

tu acum progresezi doar ca esti incepator. oricum doar cu 3 grupe o sa arati PENIBIL, dar e treaba ta

| Nickname1890 a răspuns (pentru DareDevil99):

Una este alergarea si alta sunt exercitiile de forta pentru masa musculara. Vrei sa ajungi ca penibilii aia cu bratul mai gros decat piciorul? Esti penibil si gandesti ca un copil. Iar spatele? Spatele este una dintre cele mai importante grupe musculare chiar mai importanta decat pieptul deoarece spatele este solicitat in majoritatea activitatilor de zi cu zi si nu, spatele nu lucreaza mai deloc atunci cand lucrezi pieptul. Asculta de cei care stiu ce vorbesc, lucreaza TOATE grupele musculare. Iti zic pentru binele tau.

| DareDevil99 explică (pentru Cosmin86):

O sa bag si restul grupelor mai incolo, dar nu mi.ai raspuns la intrebari.

| Cosmin86 a răspuns (pentru DareDevil99):

1. evident. mereu stagnezi, de-aia trebuie sa schimbi antrenamentul, alimentatia, etc.

dar asteapta intai sa stagnezi

2. da

Si termina cu ":alimentatie normala", cu alimentatie normala nu prea pui muschi.

| Wehes a răspuns:

Astia ca tine care lucreaza doar 3 grupe nu o sa stea prea mult la sala straight face
Maxim cateva luni.

| HaLoGeNNN a răspuns:

1. Nu, nu e posibilitatea.
2. Da este foarte bine.