In primul rand de ce nu lucrezi toate grupele musculare? te vei dezvolta neuniform si urat daca lucrezi asa.
1. Posibilitatea de a stagna exista atunci cand nu ai alimentatia corespunzatoare si daca antrenamentul nu este corect.
2. Inaltimea este perfect normala.
Sfatul meu lucreaza toate grupele musculare. Picioare, piept, spate, umeri, brate!
Astia ca tine care lucreaza doar 3 grupe nu o sa stea prea mult la sala
Maxim cateva luni.
Nu am dc sa bag picoare si spate, o sa bag cand o sa mai cresc, alerg in fiecare zi 10-20 de kilometri deci nu imi mai trebuie sa bag si picoare. si spatele intra si de la aparatele e piept dar foarte putin pentru ca nu vreau sa fac spate
Rezultate adevarate se vad in ani de zile
tu acum progresezi doar ca esti incepator. oricum doar cu 3 grupe o sa arati PENIBIL, dar e treaba ta
Una este alergarea si alta sunt exercitiile de forta pentru masa musculara. Vrei sa ajungi ca penibilii aia cu bratul mai gros decat piciorul? Esti penibil si gandesti ca un copil. Iar spatele? Spatele este una dintre cele mai importante grupe musculare chiar mai importanta decat pieptul deoarece spatele este solicitat in majoritatea activitatilor de zi cu zi si nu, spatele nu lucreaza mai deloc atunci cand lucrezi pieptul. Asculta de cei care stiu ce vorbesc, lucreaza TOATE grupele musculare. Iti zic pentru binele tau.
O sa bag si restul grupelor mai incolo, dar nu mi.ai raspuns la intrebari.
1. evident. mereu stagnezi, de-aia trebuie sa schimbi antrenamentul, alimentatia, etc.
dar asteapta intai sa stagnezi
2. da
Si termina cu ":alimentatie normala", cu alimentatie normala nu prea pui muschi.