Daca nu se vede nimic :
1. nu mananci cum trebuie
2. nu te antrenezi cum trebuie
3. ambele de mai sus
Tind sa cred ca e varianta 3.
Tu ce proteine bune iei acum? Care sunt sursele tale de proteine si de cate ori pe zi?
Salut
Deci in primul rand ignori sfaturile de la copiii mici cu "te umfli" sau "te desumfli" sau nu stiu ce legat de artere.
Ideea e simpla, ai nevoie de 2 grame de proteine / kilogram-corp ca sa cresti in masa musculara, altfel tragi degeaba.
Astea le obtii din mancare+suplimente (90 % din mancare si 10 % din suplimente), baga mai mult de 3 mese pe zi bogate in proteine ( carne, lapte, branza, oua ), una din mese sa fie la 30, maxim 60 de minute dupa antrenament, e cea mai importanta masa si sa fie obligatoriu ceva de genul piept de pui + orez sau peste, etc.
Doar o luna nu rezolvi nimic, iei 6 luni sau 1 an si apoi poti sa te opresti si sa continui fara, cu toate ca nu vad rostul.
Tine minte, in ordinea importantei conteaza : alimentatia, odihna ( de multe ori neglijata ), antrenamentul ( 90 % din cei care merg la sala se antreneaza incorect ) si abia apoi suplimentele.
Nu mananc de aceea vreau sa imi cumpar proteine.
antrenamentu este bun
Mananc doar 3 mese pe zi... de aceea vreau sa imi cumpar proteine. Daca potis sa-mi recomanzi unele bune. Ms "Gfx8" sunt bune?
Da. Dar gfx 8 nu inseamna "proteine", inseamna un weight gainer bazat pe proteine si carbohidrati.
Are multi carbohidrati si ceva creatina, pe langa proteina, ceea ce te-ar putea ajuta.
E bun. Dar si mai bun e Serious Mass de la Optimum Nutrition, costa cam la fel, dar are putin zahar ( gfx are mult zahar, singurul dezavantaj ).
Vreau sa vb ceva in privat daca poti sa-mi dai si mie id de Mess sau ceva.Cu respect!